Ținute perfecte în orice moment cu stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate








Prietenii voștri sunt pe cale să spună “DA” and the countdown is on. J Party-ul nu poate începe fără voi, iar panica se instalează pentru că ținutele favorite nu sunt încă „în formă”. Vă zâmbiți reciproc și vă relaxați! Știți că puteți conta oricând pe stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate.

Best ironing for the Best Man!

Cât ea își retușează machiajul, tu pornești stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate. Ca prin minune cutele care te descurajaseră mai devreme dispar cu ușurință sub jetul puternic de abur distribuit cu precizie pe toată talpa Durilium AirGlide Autoclean.
Tefal Pro Express Ultimate dispune de un boiler de înaltă presiune, de până la 8 bari, care produce exact cantitatea de abur necesară, iar călcatul hainelor începe să nu-ți mai pară atât de dificil.

Vrei eficiență maximă? Selectează tipul de țesătură din panoul Direct Control situat pe mânerul fierului și, cât ai zice “Best Man”, te vei admira în oglindă cu outfit-ul preferat.

Prepare your dress without the stress!

Machiajul este gata și imediat observi satisfacția de pe chipul lui. A terminat de călcat, iar acum este rândul tău să-ți dovedești priceperea în mânuirea stației Tefal Pro Express Ultimate.
Eziți la început, dar zâmbetul îți revine imediat după ce îți amintești că sistemul exclusiv antipicurare Protect System de la Tefal nu permite ca rochia să fie pătată. După câteva clipe, ținuta este perfect netezită, iar tu ești gata pentru cele mai cool selfie-uri de la petrecere. J
Now, go out and have some fun!

Comentarii

Postări populare