Descopera FOREO LUNA play smart - Prima perie faciala de curatare inteligenta din lume –Vesti bune pentru lumea noua: cel mai mare brand de beauty – tech din lume, FOREO, lanseaza un dispozitiv facial ce va schimba ingrijirea personalizata cunoscuta pana acum. Este momentul sa va indragostiti de noul vostru beauty-coach LUNA play smart.

Cand vine vorba de rutina de frumusete si de ingrijire personala, faci lucrurile asa cum vrei tu pentru ca fiecare piele este unica. Nu exista reguli generale care sa se aplice tuturor. Dar odata cu lansarea LUNA play smart, schimbam jocul in industria frumusetii, introducand primul dispozitiv de frumusete controlat de o aplicatie mobila, care ofera un tratament personalizat bazat pe pielea ta unica.

Asadar faceti cunostinta cu #GameChanger LUNA play smart si schimba jocul, schimba-ti obiceiurile si ritualul de ingrijire! Progresul este disponibil aici la îndemana ta. LUNA play smart, antrenorul tau de frumusete, este un #GameChanger, deoarece este cea mai inteligenta perie de curatare faciala din lume.

Aceasta perie faciala ultra-igienica foloseste senzorii incorporati pentru o analiza rapida si eficienta a pielii, fiind capabila sa creeze o rutina de curatare adaptata oricui il utilizeaza si pentru orice tip de ten.

       LUNA play smart analizeaza pielea si livreaza un program personalizat de curatare, totul intr-un singur device  
       Senzorii conectati la aplicatia FOREO citesc nivelul de hidratare, tipul de ten si varsta biologica
       Caracteristicile FOREO includ design din silicon ultra-igienic, puncte de contact gradate si pana la 8.000 de pulsatii T-Sonice pe minut

LUNA play smart extinde gama premiata a periilor de curatare faciala FOREO, prin intermediul senzorilor de piele avansati, capabili sa citeasca nivelurile de hidratare la 1000 de unitati pe secunda. Tehnologia Bluetooth conecteaza dispozitivul la aplicatia FOREO. Aceste date in timp real sunt folosite pentru a analiza varsta, tipul, nivelul de umiditate si tenul in general pentru a crea un regim de ingrijire personalizat.

Pe baza acestei evaluari, aplicatia FOREO ofera recomandari pentru ingrijirea pielii si formuleaza o rutină de curatare personalizata pentru fiecare utilizator. Acest program optimizat se sincronizeaza cu dispozitivul LUNA play smart pentru a oferi o solutie personalizata si un ten mai radiant.
In afara de algoritmul sau unic, LUNA play smart se mandreste cu multe dintre caracteristicile semnatura care fac unice periile de curatare faciala FOREO:
● Puncte de contact gradate pentru precizie;
● Design usor, ergonomic;
● Silicon ultra-moale, de 35 de ori mai  igienic decat perii din nailon, potrivit pentru toate tipurile de ten;
● Timer incorporat pentru schimbarea zonei tratate;
●Bateriile pot fi inlocuite si utilizate de pana la 400 de ori.

Fii un #GameChanger si descopera revolutionara LUNA play smart intr-o gama de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow.

LUNA play smart este diponibila in Romania in magazinele Douglas, DM drogerie markt si pe emag.ro la un pret de 449 lei.
Comentarii