Tenul perfect – mit sau realitate?








Intre mit si realitate, perfectiunea tenului a fost de multe ori privita cu suspiciune, ca un ideal imposibil de atins. Insa, frumusetea tenului perfect nu tine neaparat de vreo mostenire genetica speciala, ci mai mult de alegerile pe care le facem atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului.
Rutina zilnica de ingrijire, produsele folosite si tehnicile de aplicare, toate au un impact major asupra a ceea ce numim perfectiunea tenului. Odata cu schimbarea sezonului, Life Care® iti face cunoscute beneficiile utilizarii veninului de albine in rutina de ingrijire zilnica, astfel incat tenul perfect sa devina o realitate.





Iata 5 sfaturi pentru a obtine un ten perfect:
1. Curatarea tenului
Curatarea tenului este, cu siguranta, cel mai important pas catre obtinerea tenului perfect. Aceasta se realizeaza de 2 ori pe zi, atat dimineata cat si seara. Curatarea tenului de impuritati este esentiala pentru o piele perfecta. Impuritatile, poluarea, resturile de machiaj sau celulele moarte de la suprafata pielii trebuie curatate corect, reducand astfel riscul aparitiei de cosuri, puncte negre sau piele terna si lipsita de stralucire.
Curatarea tenului este, totodata, primul pas spre pregatirea pielii pentru hidratare si machiaj, cat si pentru aplicarea altor tratamente cosmetice, serumuri si masti de fata.
2. Aplicarea cremei hidratante
Atat seara cat si dimineata, aplicarea cremei hidratante este un „must”. Ai grija sa nu sari peste acest pas indiferent de cat de grabita esti si sa alegi cremele speciale pentru zi si noapte. Cremele ce actioneaza pe perioada noptii tind sa fie un pic mai grase, lasand un film gros pe piele, iar cele pentru zi sunt special concepute pentru a mentine machiajul si a uniformiza nuanta tenului.
3. Masca de fata
O data pe saptamana, aplica o masca hidratanta, care sa ii ofere pielii tale toate elementele nutritive de care are nevoie. Mastile de fata te ajuta sa obtii un ten perfect, reducand ridurile fine, unfiormizand aspectul tenului si oferind stralucire.
Masca faciala Biotissima® cu venin de albina, contine venin de albine natural ce creste elasticitatea pielii prin impulsionarea productiei naturale de colagen. Ajuta la refacerea celulelor, umple ridurile fine, lumineaza tenul, improspateaza si hidrateaza.
Veninul de albine ameliorează vizibil cicatricile tesuturilor, pielea şi recapătă culoarea, creste permeabilitatea vaselor capilare. Colectarea veninului se face prin intermediul unor tehnologii noi, fără a vatama albinele in niciun fel.
4. Alegerea primer-ului
Solutia pentru obtinerea unui ten perfect este aplicarea unei baze de machiaj sau primer, adica un produs cosmetic care asigura rezistenta machiajului pentru o perioada indelungata de timp. Acesta se utilizeaza inainte de aplicarea fondului de ten, rolul primerului fiind de a ascunde imperfectiunile tenului, de a ajuta restul produselor de machiaj sa fie absorbite corect, cat si de a proteja pielea sensibila.
Crema INSTANT PERFECTION Biotissima® este solutia ideala, mereu la indemana, pentru a obtine un ten perfect doar printr-o simpla aplicare. Prin consistenta sa deosebit de catifelata, mata, produsul uniformizeaza, ascunde ridurile si confera un aspect neted si plin de stralucire naturala tenului. În plus, uleiurile BIO de argan si luminita noptii hranesc si hidrateaza pielea.
5. Aplicarea machiajului
Dupa utilizarea primer-ului, tenul tau pare deja perfect, porii sunt micsorati, fata straluceste iar pielea este pregatita pentru un machiaj de durata.
Opteaza pentru un fond de ten cu acoperire medie spre mare si aplica pentru fixare un strat de pudra translucida. Alege un machiaj al ochilor in nuante deschise, care sa ofere luminozitate si sa estompeze cearcanele, deschizand privirea.
Nu sari niciun pas din rutina zilnica pentru a avea rezultate pe termen lung si bucura-te de un ten perfect, hidratat si luminos.






Comentarii

Postări populare