Atelier 1by Cecilia





Nu am putea să nu ne lăsăm captivate de lenjeria intimă.  Este o manifestare a noastră, a feminității noastre și ne place să concretizăm frumusețea  liniei corpului cu un body personalizat, sau cu un deux pieces ce ne transformă în adevărate dive.

Atelier 1 by Cecilia realizază cu success lenjerie intimă personalizată, iar cine vrea să știe ce înseamnă calitatea și armonia unor piese cu adevărat spectaculoase, ar trebui să cunoască acest brand deja consacrat la noi, în România.









Creativitatea se contopește cu rafinamentul și mai ales cu materialele de calitate superioară, dantelăria fină și cu foarte multă atenție la detalii. Lenjeria intimă personalizată înfăptuiește triumfurile imaginare la care ai visat și tu. Așadar, orice dorești să porți, vei avea.




Un body creat de Atelier 1 by Cecilia stârnește multă ardoare și oferă acea senzație „delicioasă” a femeii care se simte învăluită in ceva cu adevărat sofisticat și rafinat.

Imaginea ta devine fotogenică, tu devii admirabilă, dar mai ales implicată în ceea ce se numește feminitate la superlativ. 

Un astfel de body va fi răspunzător pentru sex-appel-ul tău și pentru poveștile de dragoste din viața ta. Lenjeria intimă are valoare, iar femeile îi cunosc eficiența. Tocmai de aceea nu putem să nu ne lăsăm „tiranizate” de ea. Atât noi, dar mai ales bărbații care ne privesc și ne admiră îmbrăcate în aceste dantelării ispititoare.















Comentarii

Postări populare