Shan’shi sărbătorește Noul An Chinezesc și propune trei rețete speciale


Anul Nou Chinezesc este considerat a fi o mare sărbătoare pentru multe culturi, așa că brandul Shan`shi marchează această ocazie pentru a ne transpune într-o poveste culinară asiatică. Bucătăria chinezească este una dintre cele mai deosebite din lume. Prin tradiție, ingredientele sunt specifice, însă prepararea acestora este destul de simplă. 

Specialitățile culinare chinezești sunt recunoscute pentru prepararea fructelor de mare, legumelor și fructelor în cantități mari. O altă particularitate este că asiaticilor nu le place mâncarea prajită și de aceea folosesc o cantitate mică de ulei în timpul prăjirii, ceea ce o face o mult mai sănătoasă. De asemenea,  pentru un plus de gust, predomină condimentele picante și o gamă largă de sosuri.  

Astfel, Shan’shi recomandă atât celor care iubesc aceste specialități culinare, cât și celor care nu le-au mai încercat, trei rețete speciale, numai bune de preparat în Noul An Chinezesc: supă de legume în stil asiatic, rețeta rapidă ,,Opt comori” și specialitatea din carne de vită cu muguri de bambus și ardei.

Ingredientele din gama Shan’shi sunt potrivite pentru cei care vor sa creeze rețete deosebite, pentru cei care doresc să aducă un element de noutate unei rețete clasice, dar și pentru cei care vor pur și simplu vrei să gătească ceva rapid și gustos, pentru orice ocazie. Produsele se găsesc într-o gamă diversificată, precum: sosuri/paste picante și condimentate, mirodenii exotice, muguri de bambus, lapte de cocos, mango chutney, paste wok pre-fierte, paste din orez, orez, amestec de legume asiatice, sosuri aromatice semi-preparate etc.

În plus, pentru a sărbători Noul An Chinezesc, Shan`shi a pregătit și o promoție specială. La achiziționarea produselor de minim de 30 de lei,  cei care înscriu numărul bonului fiscal pe site intră în concurs  și pot câstiga zilnic o carte cu rețete pentru wok + produse Shan’Shi, 10 tigăi wok Tefal sau marele premiu, o excursie pentru  două persoane, de cinci zile cu tratament SPA inclus, într-un resort de lux din România (www.balvanyosresort.ro).

Despre Shan`shi
Produsele Shan’shi sunt distribuite în Romania de Maresi Foodbroker și se pot găsi în magazinele Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Profi și Selgros. Pentru mai multe informații despre produse, dar si pentru a descoperi alte rețete asiatice, accesați http://ro.shan-shi.com/.


Comentarii