Transformări de design interior cu DEKO Creative Effect, noul produs din portofoliul Policolor








Vopseaua cu efect de tablă de scris, stimulent pentru creativitate

·        Produsul se folosește pentru a transforma o suprafață interioară de perete în tablă neagră de scris;

·        Pelicula neagră, ultra-lavabilă, mată poate fi obținută pe zidărie, beton, tencuială sau ipsos, care au fost vopsite sau nu în prealabil; 

·        DEKO Creative Effect este produsul profesional, dar extrem de ușor de aplicat în locuinte, birouri, grădinițe și horeca (cafenele, hoteluri sau restaurante).


  Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, a introdus în portofoliul său DEKO Creative Effect, vopsea cu efect  de tablă de scris, 100% acrilică. Produsul se poate utiliza pentru a transforma orice suprafață interioară de perete în tablă de scris de culoare neagră, rezistentă la scrierea cu creta și la ștergere repetată cu buretele ud.











”Am introdus acest produs în gama noastră pentru a susține tendința actuală în design interior, în care spațiul de locuit devine mediu de comunicare. DEKO Professional Creative Effect, vopseaua cu efect de tablă de scris este foarte căutată în zona de horeca (baruri și restaurante), dar și de utilizatorii casnici, fie ei părinți care vor să stimuleze creativitatea copiilor, fie tineri ce doresc să își transforme pereții în spații de comunicare creativă”, declară Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.




Acoperire bună, inclusiv pe pereți deja colorați
Cea mai frecventă utilizare a produsului este în camerele copiilor, cu scopul de a-i stimula pe cei mici să dea frâu liber imaginației prin desene ce pot fi șterse ulterior doar cu un burete umezit. Întrebuințare... romantică i se poate găsi în încăperile de dormit și o alta, mai utilă, în bucătărie. În primul caz partenerii își pot transmite mesaje de dragoste, în defavoarea tehnologiilor moderne, iar în cel de-al doilea, peretele pe care s-a aplicat vopseaua cu efect de cretă poate fi sprijin gospodinelor începătoare prin afișarea rețetelor înainte de a începe gătitul.  
Produsul are o acoperire foarte bună, inclusiv pe pereți deja colorați și se poate aplica cu pensula ori trafaletul. Elementele caracteristice pentru DEKO Prefessional Creative Effect sunt rezistența la spălare, aplicabilitatea ușoară, aderența foarte bună la suport, puterea de acoperire clasa 1 și rezistența foarte bună la zgârieturi. Vopseaua este disponibilă în varianta gata colorată, negru și este ambalată în găleți de 1,25 L. Cu o găleată se pot acoperi cca 5mp de perete, în două straturi.





Comentarii

Postări populare