PUREDISTANCE- DESIGNUL ȘI ARTA OLANDEZĂ MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ
























Puredistance este o companie cosmopolită: parfumurile sunt create în Londra, Paris și New York, în timp ce principalul birou și centrul de proiectare pot fi găsite în Olanda. Într-o clădire istorică, o echipă mică de creație, condusă de fondatorul creativ Jan Ewoud Vos, desenează și rafinează lumea artistică a Puredistance.

Exclusivitatea este inima acestei companii. Pe lângă adevărata exclusivitate, Puredistance oferă o experiență de eleganță totală. Ambalajul și prezentarea îl fac darul perfect.

Nasurile din spatele ei sunt Annie Buzantian în New York, Roja Dove în Londra, Lie Antoine și Cécile Zarokian în Paris. Parfumieri excelenți care, inspirați de frumusețea și originalitatea brandului Puredistance, au creat o colecție minunată de parfumuri: o colecție de parfumuri de vârf Puredistance. 

Această Colecție de Parfumuri este disponibilă numai ca extract pur de parfum, în concentrații între 25 și 38% ulei de parfum. Clienții pot alege între un Spray de Parfum modern și elegant de 17,5 ml (ușor de transportat în buzunar sau în geantă) sau un flacon de parfum de 60 ml sau de 100 ml.


Parfumul Puredistance ANTONIA – PUTERNIC, ORIGINAL ȘI FRUMOS

Cheia în crearea ANTONIA este imaginea unei femei puternice, pozitive, dar în același timp blândă. Parfumul nu este nici modern, nici de modă veche. Puredistance ANTONIA este un parfum atemporal care posedă un sentiment de nevinovăție, fiind totuși feminin și încrezător.





Puredistance M Perfume NOBIL, SOFISTICAT ȘI SENZUAL DE FASCINANT

Puredistance M este un chypre oriental, de piele. Somptuos, senzual și complex, dar în același timp nobil și sofisticat. M este inspirat de confortul elegant al interiorului unui Aston Martin gri. M este un chypre cu acorduri de piele de proporții clasice... cu o tonalitate orientală neașteptată, ceea ce conferă parfumului un simț original și modern. Învăluitor și reconfortant, M, prin notele sale afumate de piele elegantă are o picătură de exaltare și de pericol, care se află precum ar trebui să fie, într-un parfum inspirat de mașina lui Bond.










Parfumul Puredistance OPARDU IUBIRE NOSTALGICĂ ȘI ROMANȚĂ ÎN ROȘU

Puredistance OPARDU are un efect hipnotizant instantaneu, care evocă amintiri de dragoste, romantism și seducție. Fiți pregătiți pentru un parfum senzual, care vă va aduce înapoi la viața de noapte catifelată de la Paris, din zilele apuse. OPARDU este plin și luxuriant și pe măsură ce parfumul este purtat, mai multe elemente eterice continuă să strălucească, iar efectul general este absolut minunat.






Parfumul Puredistance BLACK MISTERIOS, CALD ȘI ELEGANT


“Frumusețea profundă este cel mai bine trăită în întuneric. Imaginați-vă. Mirosiți. Simțiți. Nu analizați.”
Pe baza acestui concept, BLACK a fost creat la Paris de celebrul parfumier francez Antoine Lie. El a creat un parfum de cea mai înaltă calitate, care este aproape de purtătorul lui și eliberează straturi senzuale si elegante de miros, într-un  mod șoptit și sofisticat, fără să ridice tonul. Parfumul Puredistance Black este un parfum cald, misterios și elegant, plin de farmec, care stă în umbră, departe, oferind, doar ocazional, o parte din natura sa.






Puredistance White - UN VIS IN ALB SI AURIU CE EXUDA FERICIRE

Ideea principală din spatele creării Parfumului Puredistance WHITE a fost aceea de a crea un parfum atât de frumos și pozitiv încât îi conferă purtătorului un flux instantaneu de fericire. I-a luat un an lui Antoine Lie pentru a finaliza formula magică, folosind cele mai bune și cele mai scumpe ingrediente din lume. Rezultatul este un parfum unicat creat pentru a îmbunătăți starea de spirit prin intensa, dar frumusețea reconfortantă, dacă vă place, fericirea caldă și naturală va fi a voastră!









Parfumul Puredistance SHEIDUNA


‘CĂSĂTORIA PERFECTĂ ÎNTRE SENZUALITATEA ORIENTALĂ ȘI ELEGANȚA PARIZIANĂ’

Odată cu crearea SHEIDUNA casa a vrut să îmbine senzualitatea din Orient cu eleganța din Paris. Rezultatul este un parfum bogat și intens, inspirat vederea panoramică ale unor dune de nisip de aur în deșert, în timpul unui apus de soare când curbele moi de nisip se schimbă din auriu profund către un portocaliu cald, roșiatic, întruchipând o promisiune de confort senzual și seducție tăcută. Purtând SHEIDUNA, veți simți o adiere de senzualitate și, în același timp, vă veți simți ca fiind înfășurați într-o pătură caldă, moale.






Puredistance I – ELEGANȚA ÎN CEA MAI PURĂ FORMĂ


Pornind de la jocul contrastelor, dintre delicat și energic, cald și rece, dintre flirtul fructat și eleganța florală, Puredistance I este destinat să devină un clasic modern.






PUREDISTANCE DESIGNUL ȘI ARTA OLANDEZĂ MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ

PUREDISTANCE este o companie cosmopolită: Parfumurile Puredistance sunt create în Londra, Paris și New York, în timp ce principalul birou și centru de proiectare pot fi găsite în Olanda. Într-o clădire istorică o echipă mică de creație - condusă de fondatorul creativ Jan Ewoud Vos - desenează și rafinează lumea artistică a PUREDISTANCE.

https://www.facebook.com/elysee.eu/?fref=ts













Comentarii

Postări populare