Rowenta Intense Pure Air XL și tu respiri aer curat în casa ta


Îți plac metropolele, peisajele citadine în care maşinile, tumultul cotidian și oamenii din jur te fac să simți că trăiești la cele mai înalte cote! Dar când ajungi acasă, ai doar o singură dorinţă: să răsufli ușurat și să respiri aer curat! Cu purificatorul Intense Pure Air XL de la Rowenta redescoperi adierea aerului proaspăt de munte și menții în parametri optimi sănătatea familiei tale. 

Aer curat și momente de liniște, oricând

După o zi dificilă, în care ți-ai îndeplinit cu succes sarcinile, poți respira sănătos în casa ta datorită purificatorului de aer performant de la Rowenta. Cu ajutorul tehnologiei exclusive NanoCaptur, 

Intense Pure Air XL filtrează până la 99,95% din particulele poluante și distruge permanent formaldehida, cel mai dăunător poluant din locuință.
Intense Pure Air XL are la bază doi senzori ce detectează nivelul de poluare și gaz, ajustând  automat viteza de filtrare a aerului. Dotat cu 4 nivele de filtrare ce blochează atât particulele de mari dimensiuni, cât şi particulele fine, compușii organici sau mirosurile neplăcute, aparatul devine un must have în tratarea aerului din încăperi, redându-ți energia și starea de bine.
Te întrebi cât de curat și sigur este mediul în care locuiești? Urmărește indicatorul luminos și află ce culoare reflectă casa ta: albastru – pure air, violet - pollution, roșu – high pollution. În plus, Rowenta Intense Pure Air XL te anunță când filtrele HEPA şi Active Carbon trebuie schimbate, pentru ca tu să respiri aer curat în orice moment.


Unde îl poți amplasa?
Oriunde! Îndeosebi în dormitor, pentru că datorită funcției de noapte, aparatul este extrem de silențios, zgomotul pe care îl emite fiind cuprins între 28 și 52 decibeli, având totodată și posibilitatea de ajustare a orientării evacuării aerului.
Design-ul său futurist, cu linii drepte și display electronic se integrează perfect în orice cameră, devenind elementul de echilibru al sănătății tale!

Comentarii