Moda Mania, boutique-ul de modă autentic românească























Când dorești să faci o documentare amănunțită despre  moda autentic românească, atunci caută un boutique stradal. 

Aici vei găsi articole vestimentare și accesorii ce se potrivesc oricărui stil, în general piese unicat, iar materialele-vedetă precum și modelele diverse te vor ajuta să îmbraci exact ceea ce îți va sta cel mai bine.





Moda Mania ( Calea Victoriei nr. 208) este acel boutique pe care l-as numi al exceselor în materie de frumos și unicat. Aici veti gasi tot ceea ce are nevoie să conțină o garderobă cu stil: de la rochii, bluze, pantaloni, mantouri, până la bijuterii, încălțăminte și genți, creații de serie mică sau unicat alese cu mare atenție din fabricile românești sau ateliere de creație ale unor tineri designeri români.





Alina Gavrilă este fondatoarea magazinului Moda Mania și cea care dă culoare și suflet acestui magazin, o antreprenoare care cunoaște bine detaliile unui business atât de fashionable, cu care a cochetat imediat ce a ieșit de pe băncile facultății, la începutul anilor 90, când a deschis propriul atelier de creație vestimentară. 

Creațiile sale au apărut și în magazinul EVA din blvd. Magheru, la vremea aceea un magazin precursor al mall-urilor de astazi. Însă, pasiunea ei pentru modă a început încă de la vârsta de 12 ani, pe când visa cu ochii deschiși la mașina de cusut a mamei sale, iar în liceu purta deja creațiile proprii, haine unicat croite și cusute la mașina de cusut Ileana.  Ai nevoie de curaj, pasiune și un pic mai multă adrenalina pentru a porni la un astfel de drum. Iar Alina Gavrilă le are pe toate! Sunt de admirat oamenii care au curajul să pornească o afacere pe o piață extrem de concurențială și care nu se sperie de marii retaileri, mall-uri sau magazine outlet, oameni care își cunosc clientela, păstrează relațiile, leagă prietenii, organizează mici evenimente, încurajează atelierele de creație românești, sărbătoresc feminitatea și împart această pasiune comună: moda!
“Iubesc acest magazin,  apreciez hainele unicat create cu multă pasiune, dar și multă muncă, nu doar pentru că sunt de o calitate excepțională, ci și pentru că unele sunt adevărate piese de artă. Moda Mania a fost și ramane un proiect care dorește să îmbrace femeia modernă, indrazneață, dar și femeia care îmbrățișează stilul clasic, cuminte. Eu am făcut o pasiune pentru tot ceea ce înseamnă haine de serie mica sau unicate, pe care le aleg pentru clientele mele din fabrici românești sau ateliere de creatie. Iar cel mai mare câștig al afacerii mele sunt oamenii minunați pe care-i cunosc în fiecare zi și cu care am legat adevărate prietenii. Sunt fericită că fac ceea ce-mi place și mai ales că pot face atat de multe persoane să se simtă bine în pielea lor, să fie feminine și atrăgătoare, să aibă încredere în ele și să aleagă un stil vestimentar care li se potrivește!” Alina Gavrila, Moda Mania

Moda în stilul tău, asta înseamnă Moda Mania! O destinație de shopping pentru femeile care vor să iasă din anonimat și care știu că stilul este tot ceea ce contează!

https://www.facebook.com/ModaMania.ro/?fref=ts







Comentarii

Postări populare