TERAPIA IYASHI DOME ITI DETOXIFICA ORGANISMUL SI TE INTINERESTE




Clinica de infrumusetare a Mihaelei Borcea, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic, a introdus pe piata din Romania un aparat revolutionar! Iyashi Dome, ultima tehnologie japoneza in domeniul frumusetii, care te scapa de stres si de kilogramele in plus, oferindu-ti in acelasi timp reintinerirea, detoxifierea si refacerea echilibrului organsimului.
Craciunul si Anul Nou au trecut, iar acum am ramas cu cateva kilograme in plus de care dorim sa scapam cat mai repede. O detoxifiere a organismului inainte Valentine s Day este intotdeauna binevenita, mai ales ca dorim sa incapem din nou in haine.

Astfel, Michelle Anti Ageing & Dental Clinic va sugereaza un program personalizat pentru un stil de viata sanatos, o tehnologie japoneza: Iyashi Dome, terapie de origine organica bazata pe raze infrarosii lungi. Aceasta tehnologie revolutionara face posibila purifierea, regenerarea si slabirea prin echilibrarea organsmului.

Rolul esential al transpiratiei este de a elimina reziduurile din organism. Undele rosii exista inca de la inceputul timpului si sunt o sursa vitala de dezvoltare a plantelor si a intregii materii vii.
In Japonia exista o forma traditionala de detoxifiere: Suna Ryoho. Timp de secole, in timpul verii, japonezii se ingropau in nisipul fierbinte din apropierea apelor pentru a elimina toxinele din corp.
O sedinta Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpiratie abundenta echivalenta parcurgerii distantei de 20 de km insa fara efecte secundare nedorite:  producerea excesiva de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului. Aceasta transpiratie este atat de profunda incat va elimina si metalele grele din organism.

Exista 2 tipuri de transpiratie:cea data de glandele sudoripare (sport, baie, sauna, hammam), care produc transpiratie cu o compozitie asemanatoare cu cea a urinei (sare, acid uric, amoniac, potasiu, creatinina, uree si apa) si cea data de glandele sebacee si apocrine (activitate sportiva intensa, Iyashi Dome), care produc transpiratie generata prin descompunerea grasimilor precum acizii grasi, colesterolul, grasimea subcutanata, acidul lactic, oxigenul activ, toxinele si metalele grele stocate de organism ( aluminiu, zinc, bariu,cupru, fier, titaniu, nichel, mercur, plumb…), dar si a Dioxinei (Dioxinele sunt substante toxice foarte intalnite in mediu, care, odata patrunse in organism, se acumuleaza si au efecte negative importante).




Efectele benefice ale detoxifierii se pot vedea si compara cu un analizator corporal performant care lucreaza cu o varietate de parametrii (cantitatea de tesut adipos, grasimea periviscerala, varsta metabolica, masa hidrica sau mineralizarea osoasa), care permit optimizarea maxima a terapiei in functie de necesitatile clientului.
Aceasta tehnologie revolutionara face posibila PURIFICAREA, REGENERAREA SI SLABIREA prin echilibrarea organismului din interior. Actiunea detensionanta asupra sistemului muscular, detoxifierea profunda si sustinerea eficienta a metabolismului a facut ca acest program sa fie foarte apreciat si de catre sportivi.




Comentarii

Postări populare