'Heart & Sole', branțul pentru pantofi patentat de TAMARIS revoluționează mersul pe tocuri Din dragoste pentru pantofi, fără compromisuri




Care este secretul tocurilor perfecte? Tamaris l-a descoperit și urmează să dezvăluie o colecţie incredibil de uşor de purtat. În centrul acestei tehnologii brevetate este un branț dezvoltat împreună cu medici ortopezi, care va revoluționa mersul pe tocuri. 'Heart & Sole' reprezintă dragostea pentru tocuri, însă fără compromisuri. De purtat în fiecare zi, toată ziua!

Branțul oferă o soluție ideală pentru femeile care poartă tocuri zi de zi. "Vrem să dăm ocazia fiecărei femei să se simtă sexy şi feminină atunci când poartă tocuri, însă fără a se confrunta cu vreun disconfort.", a declarat Ellen Haselaars, Manager de Inovare la Tamaris și responsabilă pentru dezvoltarea liniei 'Heart & Sole'. "Hai să recunoaștem, pantofii sunt aproape de inimile femeilor de pretutindeni. Au nevoie doar de branțul potrivit."

Ellen Haselaars a lucrat împreună cu medici ortopezi pentru a identifica cele trei zone ale tălpii care pot fi îmbunătăţite pentru a acapara presiunea la care este supus piciorul atunci când purtăm tocuri. Prima zonă elimină orice durere care ar putea fi resimţită în talpa piciorului, în timp ce al doilea punct susţine bolta naturală a piciorului. Zona a treia contribuie la răspândirea greutăţii uniform, contribuind la eliminarea presiunii. Iar branțul asigură o purtare ideală datorită materialelor flexibile și a celor care absorb șocul.

Prima colecţie 'Heart & Sole' de Tamaris conţine 17 modele care vor fi lansate în sezonul toamnă/iarnă 2017 – de la pantofi cu toc, până la botine, din materiale diferite, cu tocul între cinci și doisprezece centimetri. Rezultatul: o colecție atemporală ușor de purtat cu orice ocazie. Toate modelele au pe talpă o inimă aurie cu monograma H&S, alături de afirmaţia ce stă la baza întregii colecţii "Din dragoste pentru eleganță." Colecţia va fi disponibilă în magazine și online începând cu luna iulie 2017.





Comentarii

Postări populare