Noa RestoClub | The hottest place in town

 Noa RestoClub a organizat un Media Brunch de prezentare la care au participat numerosi bloggeri care au avut ocazia sa testeze preparate delicioase din meniu, sa socializeze si sa se bucure de atmosfera relaxata din locatie.

Noa muta polul distractiei pe cea mai animata strada a Bucurestiului, Calea Victoriei 26, intr-un spatiu modern si elegant, amintindu-ne de glamourul anilor ’70, fiind locul ideal pentru un pranz sau o cina la lumina lumanarii, intr-un ambient foarte placut si cool. Cu un design curajos si urban, imbina elemente art-deco cu accente dark, totul intr-o atmosfera linistita si classy care spune o poveste despre micile delicii ale vietii.Conceptul restaurantului Noa este de lounge ziua si club seara (miercuri, vineri si sambata), cu tineri care stau si socializeaza afara la un pahar de vin sau altii care danseaza inauntru, practic locul ideal unde business-ul se combina usor cu relaxarea, dar si muzica cu gastronomia. Bucatarie moderna cu influente frantuzesti si italiene incearca sa aduca mancarea de bistro intr-o varianta modernista si mai vie, pe placul tinerilor.
Echipa este formata din tineri foarte pasionati de cea ce fac, de la manager, bucatar chef si echipa sa, barman, toti avand experienta in domeniu. Dar mai mult decat atat, toti sunt ghidati de dorinta de a crea un spatiu perfect, nou, inovativ, un loc in care distractia si bunul gust sunt pe primele locuri.

Chef Albert Ciucur este bucatarul sef de la Noa Restoclub. Si-a inceput cariera de bucatar acum 13 ani. Chef Albert detine controlul tehnicilor bucatariei moderniste dar si a celei vechi, putand imbina acestea doua intr-o maniera proprie. Reuseste cu succes sa readuca la viata retete vechi boieresti reinterpretate intr-un stil unic cu touchuri frantuzesti. Si-a pus amprenta asupra menu urilor urmatoarelor restaurante: Escargot, Goccia unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu, Sandalandala si cu experienta de 5 international in Spania si Cipru.
Meniu degustare

Vitello tonato
Salata piept de rata afumat cu mousse de branza de capra si avocado
Salara creveti si tentacule de calamari
Somon cu piure de cartofi si sos chorizo
Muschi de vita cu ciuperci
Totul vine servit pe niste tartine
Noa Resto Club
Calea Victoriei 26
Rezervari: 0799747557
Facebook: https://www.facebook.com/noarestoclub/
Instagram: https://www.instagram.com/noarestoclub/
Site: http://www.noarestoclub.ro/


Comentarii