MARIA PAUNA ACADEMY






In sfarsit, femeile care isi doresc sprancene frumoase au unde sa le contureze perfect! De asemenea, cele care vor sa invete aceasta tehnica au acum sansa sa mearga la un  curs acreditat de machiaj si dermopigmentare! 
Gradul de calificare este la standarde inalte, iar azi,  Romania se afla pe harta internationala a machiajului semipermanent. Maria Pauna Academy este in prezent singura entitate educationala din Romania, care elibereaza certificate recunoscute la nivel international.



      
Maria Pauna Academy aduna sub tutela sa cele mai complete, consistente si integratoare module de calificare in Machiaj, Stilizare Sprancene si Dermopigmentare din Romania si este singura entitate educationala de profil, recunoscuta international francizata cu renumita scoala italiana a celebrului inventator  TONI BELFATTO.



In urma demersurilor de standardizare la nivel european a legislatiei, Maria Pauna Academy devine unica scoala din Romania, acreditata in Uniunea Europeana.
Astfel, pana in prezent, Academia are absolventi din Romania, Marea Britanie, Grecia, Italia, Spania, Austria, Japonia, Africa de Sud s.a.m.d.
Gradul ridicat de calificare, tehnica din Studioul Maria Pauna, cat si paleta diversa de materii predate, aduce Maria Pauna Academy la rangul de cea mai bine cotata institutie de invatamant din domeniul Dermopigmentarii si nu numai. Maria Pauna reprezinta o emblema a excelentei atat in make-up, cat si in arta dermopigmentarii.



De-a lungul timpului, Maria a machiat personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului, printre care Sting, Johnny Depp, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Fifi Chachnil, Lauder Leonard, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary (l’Atelier Maquillage Paris), Gabriella Cilmi, Nelly Furtado,  si multi altii.
In Romania, Maria Pauna inregistreaza succes fulminant cu doua mari emisiuni de make-up: ‘'FRUMUSETE PE MUCHIE DE CUTIT ‘’, si ''CREDE IN TINE’’. De asemenea, Maria Pauna face machiaj de teatru si colaboreaza cu mare pasiune alaturi de Doina Levintza,  machiaj  de televiziune la emisiunile mai sus mentionate, machiaj de cabaret la Paris pentru renumitul  designer FIFI CHACHNIL, machiaj de beauty, de scena pentru L’OREAL PARIS in colaborare cu ALEXANDRE DE PARIS, renumitul hair-stylist al lui COCO CHANEL, SUKI ZUKRI, CLAUDE JULIARD, celebrul visagist din Franta, LAETITIA GUENAOU, hair-stylist si ambassador L’OREAL PROFESIONEL, machiaj pentru sedinte foto, cover  Atelier du Sourcil Paris, machiaj de videoclip si scena  pentru EUROVISION ROMANIA in Atena 2006, make-up artist pentru primul STAND-UP COMEDY realizat cu HBO Romania, make-up artist si juriu  pentru ELITE MODEL LOOK timp de 3 ani  si make-up artist pentru celebrity designeri: CATALIN BOTEZATU, IRINA SCHROTTER, RAZVAN CIOBANU, STEPHAN PELGER, INGRID VLASOV, CATINCA ROMAN, MIHAELA GLAVAN, CRISTIAN SAMFIRA, I D SARRIERI, IRINA MARINESCU, GEORGE HOSBOTA, LENA CRIVEANU si haute couture lingerie Paris Jolidon.



In ultimii ani, Maria Pauna si-a asumat rolul de pionier si evanghelist al Artei Dermopigmentarii, reusind prin demersuri de cercetare, educatie si legislatie sa puna Romania pe harta internationala a machiajului semipermanent. Romania are acum  legislatie in domeniul dermopigmentarii, aliniata la standarde europene si internationale, elaborata de Maria Pauna.
Maria Pauna Academy este in prezent singura entitate educationala din Romania, care elibereaza certificate recunoscute la nivel international, detine primul manual de TEHNOLOGIE, METODOLOGIE SI PRACTICA in arta dermopigmentarii si de asemenea prima carte scrisa in colaborare cu TONI BELFATTO: “SECRETELE MACHIAJULUI HIPERREALIST”, educand pana in prezent peste 200 de participanti la programele de formare si reconversie profesionala.




Atat standardele extrem de ridicate pe care le-a atins in cariera, cat si abilitatea de a preda mai departe cunoasterea, Maria Pauna le-a dobandit printre altele avandu-i la randul sau ca profesori, pe unii dintre cei mai reputati mentori din industrie. Printre acestia se numara Gina Brooke, make-up artistul Madonnei, cat si esteticianul personal al vedetei, Michelle Peck, cea care i-a facut acesteia inaugurarea Academiei in anul 2009 la Bucuresti, precum si Toni Belfatto, exponent global al artei dermopigmentarii si Presedintele Asociatiei Italiene a Dermopigmentistilor.



 MARIA PAUNA ACADEMY
Adresa: Intrarea Av. Teodor Iliescu 2
www.mariapauna.ro
office@mariapauna.ro
tel. 0766.221.234


Comentarii

Postări populare