My perfect contouring! NOU! Melkior a creat Paleta Makeup Magnetica Countouring Paleta se ofera CADOU pentru 2 rezerve de Pudra Compacta cumparate.






Ø  Evidentiaza-ti trasaturile fetei cu ajutorul tehnicii de contouring!
Pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei este nevoie de realizarea unui joc de umbra si iluminare pe care make-up artistii il denumesc contouring sau tehnica de conturare a fetei.
Practic, forma fetei este redesenata, iar trasaturile sunt puse in evidenta cu ajutorul acestei tehnici.
Iata  cateva sfaturi care va vor ajuta sa evidentiati trasaturile fetei prin utilizarea tehnicii de conturare.





Ø  Produse necesare pentru contouring
O formula mult mai simpla in tehnica de conturare a fetei este utilizarea Pudrei de conturare in doua culori care se potrivesc armonios.
Va recomand utilizarea a doua combinatii de Pudre de conturare:
•             Pudra Compacta Fair (ref.13572) impreuna cu Pudra Compacta Ebony (ref.13580)
•             Pudra Compacta Light Ivory (ref.13571) impreuna cu Pudra Compacta Bronzanta Mata Coffe (ref.13591)
Aceste doua combinatii de pudra de conturare, sub forma de reserve, pot fi asezate in noua Paleta Magnetica Contouring (ref 14305) creata special in acest sens de catre Melkior.
Pudra se aplica cu ajutorul Pensulei Medii pentru Contur si Corectii Melkior (ref 14104).




Ø  Cum sa evidentiezi trasaturile fetei
1. Tehnica de conturare se realizeaza doar dupa pregatirea in prealabil a tenului. Nu trebuie sa se sara peste pasii esentiali care trebuie urmati inainte de realizarea oricarui machiaj, respectiv demachiere, hidratare, aplicarea anti-cearcanului, a corectorului si ulterior a fondului de ten.
2. Se fixeaza machiajul cu ajutorul unui strat de Pudra Transparenta Melkior (ref 13511) pentru a face ca machiajul sa reziste mai mult si sa arate impecabil timp mai indelungat.
3. In functie de forma fetei, trebuie cunoscute zonele care trebuie conturate. Specialistii in make-up considera ca zonele pentru care se aplica tehnica de contouring sunt linia maxilarului, zonele de sub pometi, tamplele, partile laterale ale nasului si partile exterioare ale ochilor. Se aplica pudra inchisa la culoare sau fondul de ten in nuante contrastante in aceste zone.
4. Se amesteca cele doua culori folosind Pensula Speciala pentru Contur si Corectii Melkior (ref 14104). Acest procedeu se poate realiza si cu ajutorul unui burete pentru fond de ten. Dupa ce au fost amestecate cele doua culori, diferenta dintre ele nu trebuie sa fie evidenta.
5. Se aplica culoarea cu o nuanta mai deschisa in zona ochilor, in centrul fruntii si pe barbie si se estompeaza culoarea folosind alta pensula decat cea utilizata pentru fondul sau pudra in nuanta inchisa.
6. La final, se poate desarvasi aspectul tenului utilizand fard de obraz in zona pometilor. De asemenea, nu trebuie sa uitam sa evidentiem ochii, sprancenele si buzele.

Melkior are acum o PROMOTIE excelenta:
“Cumpara 2 rezerve Pudra Compacta si primesti CADOU Paleta Magnetica de 
conturare!”




Comentarii

Postări populare