Toamna aceasta, slabim frumos, ne relaxam!




Se apropie sezonul rece, asa ca incepem sa ne pregatim pe toate planurile pentru acesta si, inevitabil, ne intrebam: de cate ori, in anii trecuti, ne-am propus sa fim mai sanatosi, mai relaxati spre sfarsitul anului? Sau, de cate ori ne-am dorit sa scapam de cele cateva kilograme in plus pentru ca am vrut sa aratam mai bine la petrecerile la care am mers? Desigur, in zilele noastre ultra-aglomerate, intre sedinte, proiecte si multiple drumuri, ne este tot mai greu sa gasim energia necesara orelor lungi petrecute la sala de fitness.

Pentru toate acestea am gasit, insa, o solutie pe cat de relaxanta, pe atat de eficienta: WaterBike® – un sistem de aquabiking adus in Romania in mai 2016, care combina efectele naturale benefice ale apei calde cu miscarea, cromoterapia, hidromasajul si aromaterapia. Pe scurt, pedalezi la fel ca in cazul unei biciclete clasice de fitness, dar in apa, in prezenta unor stimuli cu rezultate favorabile la nivelul intregului organism.

De ce consideram ca aceasta este o solutie optima? Pentru ca apa exercita un efect de sustinere asupra corpului, exercitiile fiind blande pentru articulatii si mai mult relaxante decat obositoare. In acest fel, putem slabi si scapa de celulita fara a depune un efort care sa ne oboseasca. Din contra, muzica si ambianta placuta ne ajuta sa gasim dimineata acea energie necesara unei noi zile si, seara, starea de bine dupa o zi incarcata. In plus, pentru aceia dintre noi care prefera banda de alergare, la WaterBike® exista acum si alternativa pentru aceasta: WaterRun®, singurul sistem cu banda acvatica motorizata din Romania.
Mai e nevoie sa va spunem ca studiile efectuate asupra acestei metode au demonstrat cateva beneficii surprinzatoare? Mentionam cateva (pe restul va lasam sa le descoperiti chiar dumneavoastra):
~ imbunatatirea fluxului sanguin si o reducere a senzatiei de picioare grele in 100% din cazuri;
~ reducerea circumferintei soldului cu pana la 3 cm si reducerea circumferintei coapselor cu pana la 2,5cm;
~ slabirea cu pana la 2,9 kg;
~ o imbunatatire a aspectului estetic al pielii, insotita in 70% din cazuri de o diminuare a aspectului "coaja de portocala" specific celulitei;
~ o scadere a retentiei de apa;
~ o reala senzatie de stare de bine in 100% din cazuri.
Sistemul WaterBike® a fost incercat chiar si de indragita vedeta Andreea Raicu, iar experienta ei confirma ca toamna aceasta putem slabi frumos, in timp ce ne relaxam!

WaterBike® este un sistem inovator, lider la nivel mondial in Aquabiking-ul individual in cabina privata, cu peste 200 000 de clienti si 700 de de masini care opereaza in Franta si in strainatate.
In Romania, primul centru WaterBike® si-a deschis portile in luna mai 2016, iar de atunci contribuie atat la starea de bine a clientilor si la eliminarea kilogramelor in plus, cat si la recuperarea medicala a persoanelor cu probleme de mobilitate a membrelor inferioare si a bazinului.







Centrul WaterBike® Caranfil:
Adresa: Str. Nicolae Caranfil, nr. 34, Bucuresti
Telefon: 021.7960060

Comentarii

Postări populare