Remember the 70’s cu noua colectie Hispanitas Toamna - Iarna 2016-2017





Hispanitas, brandul spaniol de incaltaminte, a lansat colectia de toamna – iarna 2016- 2017, o colectie casual - chic care iti va aduce aminte de elegantii ani 70’ si iti va garanta confortul pe parcursul intregii zile.

Creata pentru femeia urbana si moderna pentru care incaltamintea reprezinta piesa esentiala din outfit, noua colectie de toamna – iarna 2016-2017 pune pe primul loc calitatea si confortul.

Colectia de incaltaminte Hispanitas Toamna-Iarna 2016-2017 include tendinte actuale create cu subtilitate, detalii colorate si ornamente contrastante, o combinatie perfecta pentru tinutele de zi cu zi,  reusind totusi sa pastreze fara niciun efort rafinamentul tinutelor.









In aceasta colectie, designerii brandului Hispanitas au folosit si forme geometrice combinate cu texturi animal-print, amintind cu ajutorul acestora de perioada relaxata si retro a anilor '70. De asemenea, detaliile metalice folosite in aceasta colectie, combinate cu texturile animal-print asigura o nota suplimentara de eleganta, facand un apel catre perioada "fara varsta".





Pielea cu aspect granulat  este un alt trend puternic in acest an, o textura cheie care accentueaza tonul general al colectiei, aducand contrast si distinctie combinatiilor variate de materiale. Trasaturile esentiale ale acestui sezon includ finisaje cu un look satinat, combinatii de piele mata si lucioasa, care au fost adaptate pentru a reflecta stilul si gusturile brandului.








Toate modelele de incaltaminte Hispanitas sunt realizate integral din piele naturala 100%, de cea mai bună calitate. Pantofii Hispanitas sunt recunoscuţi pentru confortul deosebit. Hispanitas lucrează exclusiv cu calapoade personale care au fost realizate la cele mai inalte standarde si care fac pantofii Hispanitas deosebit de confortabili. Insemnele unei perechi de pantofi de calitate, sunt pielea fina, talpa moale si senzatia de lejeritate si confort din prima zi de purtare.































Colectia Hispanitas toamna – iarna 2016 -2017 este completata de genti si accesorii noi precum, portofele şi curele, dedicate atat partii feminine cat si partii masculine. Colectia Hispanitas toamna – iarna 2016 -2017 poate fi gasita in magazinul Hispanitas - Baneasa Shopping City, etaj 1 sau pe www.hispanitas.ro. Hispanitas - Joy Is a choice!


















































Comentarii

Postări populare