Parasoftin® - Sosete exfoliante Pentru talpi fine!Te-au purtat peste tot… Au stat pe varfuri, au rezistat in acei pantofi care au primit laude, dar care te strangeau, te dureau si care au facut bataturi cand ai alergat de colo-colo, pe cele mai inalte tocuri. Dar, indiferent de situatie, ati mers mai departe impreună. E momentul ca talpile picioarelor tale sa primeasca recompensa mult-asteptata: Sosetele exfoliante Parasoftin.

Uita de calusuri, piele aspra sau bataturi! Parasoftin te va ajuta sa „pui piciorul in prag” si sa elimini orice disconfort la nivelul talpilor. 

Dacă pana acum credeai că ai nevoie de diverse tratamente profesionale scumpe, de  vizite la saloanele de beauty sau de mai multe produse pentru a avea talpile picioarelor catifelate si ingrijite, acum ai la indemana un produs inovator care actioneaza in 60 - 90 minute si care te ajuta sa obtii efectul dorit dupa aproximativ 7 zile de la utilizare. Cu alte cuvinte, un singur produs, o singura utilizare si un efect de talpi fine ce dureaza. 

Ingredientele-cheie din formula Parasoftin
La baza acestui produs stau ingrediente atent selectionate care au scopul de a exfolia, trata si hidrata talpa piciorului, obtinand astfel un aspect neted, ingrijit si delicat al acesteia.

In functie de gradul de deteriorare a pielii talpilor, compozitia Parasoftin penetreaza si inmoaie stratul cornos al epidermei si exfoliază calusurile. Produsul Parasoftin contine acizi AHA/BHA, care stimuleaza eficient procesele de regenerare si de reinnoire a pielii, iar aspectul de catifea este asigurat de complexul de extracte naturale, uree si alantoina care hidrateaza pielea uscata si sustin regenerarea si reconstructia epidermei, avand efect de netezire. 

Priveste Parasoftin ca pe un veritabil tratament de infrumusetare pentru talpile tale! Modul de folosire este simplu si creeaza o senzatie placuta, asemeni unui rasfat la un centru spa.

Simplu si eficient!
Pentru o utilizare corecta, se indeparteaza lacul de unghii si bijuteriile de pe picioare. Dupa ce a fost repartizat uniform lichidul in cele doua sosete, se aplica pe picioarele spalate si uscate. Purtati sosetele in picioare timp de 60 – 90 de minute, iar pentru un confort sporit, purtati sosete subtiri de bumbac peste cele exfoliante. Scoateti sosetele imbibate cu lichid si clatiti cu apa si sapun. Dupa un astfel de rasfat reconfortant, pregateste-te ca, in doar cateva zile, sa inceapa procesul de exfoliere, care va dura intre 3 si 5 zile. Dupa aceasta perioada, te poţi bucura pentru mult timp de talpi netede si catifelate. Pentru mentinerea efectului dorit, procedura poate fi repetata o data la 30 de zile.

Simte-te ca si cum ai pasi pe matase si bucura-te de un aspect ingrijit si catifelat al talpilor tale, pentru ca de-acum Parasoftin este aliatul tau! Sosetele exfoliante Parasoftin sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor!


Sosetele exfoliante Parasoftin sunt disponibile doar in farmacii!

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.parasoftin.ro.  

Comentarii