NOUA COLECȚIE BLISSFUL GREEN -Ediție limitată -

Primește natura în viața ta!

Te invităm să oprești timpul în loc și să evadezi într-o parfumată Grădină a Edenului!

Primăvara, corpul nostru merită o cură de regenerare – precum natura. Elimină toxinele și redă pielii puritatea cu ajutorul unei colecții noi, în ediție limitată, ce are la bază un ingredient-minune: ceaiul verde Matcha. Această nouă și subtilă aromă în ediție limitată combină nuanțele profunde ale ceaiului Matcha cu delicatețea iasomiei, dezvăluind note de vârf răcoritoare de citrice, bergamotă și zmeură delicioasă, topite de un val cald și gurmand de vanilie.

Note de varf: bergamotă, mandarină, măr | Note de mijloc: ceai Matcha, iasomie, alge Note de bază: mușchi, vanilie, zmeură, pudră de orez

Matcha Green Tea: A rare, noble, and healing tea

Noua colecție "Blissful Green" are puterea de purificare și detoxificare a ceaiului Matcha

.

Ceaiul verde Matcha provine din planta Camellia Sinensis.

În timp ce alte ceaiuri fără aromă sunt create din anumite părți ale plantei de ceai, matcha este o „pudră” de ceai foarte rafinată, creată din întreaga frunză de ceai, nu doar dintr-o parte din ea.

Ca urmare, compoziția sa este mai bogată în mod natural în antioxidanți, vitamine și minerale. Matcha înseamnă „pudră de ceai”. Când ceaiul verde obișnuit (într-o pungă) este introdus în apă, doar 5-10% din substanțele nutritive puternice sunt infuzate în apă. În schimb, Matcha nu se infuzează, ci planta întreagă, măcinată sub formă de pulbere, este amestecată direct. Ca atare, pulberea furnizează 100% din nutrienții plantei. Ceaiul Matcha a fost adus pentru prima dată din China în Japonia în secolul al IX-lea. Călugării budiști din Japonia au dezvoltat ceremonia ceaiului pentru a celebra armonia, respectul și liniștea.

În cultura japoneză, ceaiul verde Matcha este mult mai mult decât o simplă băutură. Ceremonia ceaiului Matcha a fost o parte integrantă a culturii tradiționale japoneze de secole. Matcha este servit în mod tradițional folosind un castron de ceai ceremonial, un tel de bambus și un vas de măsurare. Ritualul Ceaiului Matcha este o experiență legată de atenție, respect și concentrare pe clipa prezentă. Deși ceaiul verde Matcha are o istorie de peste 800 de ani, abia acum începe să fie recunoscut drept un superaliment care depășește în calitățile sale antioxidante orice alt superaliment al zilelor noastre.

Ceaiul Matcha este aliatul suprem în detoxificare. Datorită concentrației ridicate de minerale, vitamine și antioxidanți, ajută la purificarea și detoxifierea pielii, stimulează metabolismul energetic și celular, generând o piele cu aspect mai sănătos. În plus, antioxidanții conținuți în ceaiul matcha contribuie la întărirea sistemului imunitar, pentru a lupta împotriva radicalilor liberi din organism.

The Collection

Ulei de duș

Ajută pielea să-și refacă uleiurile naturale pe măsură ce o protejezi și o hrănești cu legendarul nostru ulei de duș, pentru a o curăța și răsfăța așa cum merită. Infuzat cu patru uleiuri botanice: măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, cu omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D, acest ulei de duș regenerează pielea, lăsând-o ultra-moale și mătăsoasă.

Uleiul de duș Blissful Green în ediție limitată cu ceai Matcha are în plus efect de purificare și detoxificare a pielii.

Exfoliant de corp

Exfoliantul nostru pentru corp este conceput special pentru a energiza și hrăni pielea uscată. Îmbogățit cu sare de la Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice - migdale, jojoba, andiroba și acai - și vitamina E, acest scrub îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă.

Loțiune de corp

Această loțiune de corp unică este produsul perfect pentru a oferi pielii un strat de hidratare imediată și de lungă durată. Formula sa fină este îmbogățită cu șapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide naturale: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia, shea.

Se absoarbe rapid și este potrivită pentru pielea normală până la cea uscată, oferind pielii catifelare, luminozitate și un aspect uniform. Loțiunea de corp „Blissful Green” în ediție limitată beneficiază și de puterea vindecătoare, detoxifiantă a ceaiului Matcha.

Cremă de mâini

Îmbogățită cu unt de karité hidratant și extract de Aloe Vera, crema noastră de mâini protejează pielea delicată a mâinilor, pentru o hidratare instantanee și catifelare de durată. Se absoarbe ușor și lasă mâinile moi și plăcute la atingere. Cremă de mâini „Blissful Green” în ediție limitată are în plus ceai Matcha, cu beneficii purificatoare și detoxifiante pentru piele.

Sare de baie Dead Sea

Bucură-te de o baie caldă și relaxantă în compania acestor uimitoare săruri pure de baie de la Marea Moartă, bogate în minerale naturale precum calciu și magneziu și extract de ceai Matcha, concentrat natural în vitamine și antioxidanți și cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante. Infuzate cu un parfum relaxant, îți calmează simțurile, îți detoxifică pielea și oferă o experiență minunată SPA, acasă.

Parfum pentru textile

Răspândește pe țesături atmosfera magică a naturii cu parfumul delicat al ediției noastre limitate Blissful Green! Lenjeria, pernele, perdelele și prosoapele tale vor mirosi a primăvară, fresh și aerisit!

Aromă de cameră

Adu parfumul naturii verzi în biroul tău sau în orice alt spațiu cu acest difuzor de aromă Blissful Green în ediție limitată, superb conceput, un răsfăț pentru simțuri cu bergamotă proaspătă, ceai verde Matcha și vanilie dulce.

EAU de SABON

Un parfum unic, care poate fi folosit ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp cu aceeași aromă proapătă a naturii. Miroase a verde, miroase a viață!

Apa de toaletă conține 69% alcool – e mai concentrată decât o apă de corp, dar mai puțin intensă decât un parfum tradițional, pentru a oferi o prezență delicată și proaspătă, însă de lungă durată. E ambalată într-un recipient de sticlă elegant, protejat de o fermecătoare punguță din bumbac veritabil.

Exfoliant de față 2 in 1 – ediție limitată!

Curățarea este secretul unui ten sănătos, impecabil, iar acest exfoliant pentru față 2 în 1 cu extract de ceai Matcha curăță, purifică și netezește delicat pielea, lăsând-o curată, moale, suplă și echilibrată.

Formula cremoasă și fără efect de uscare este vegană, de origine naturală 89%, fără sulfați, parabeni, uleiuri mineral și silicon, și e îmbogățită cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho ce acționează în armonie pentru protejarea, purificarea și hidratarea pielii, păstrându-i în același timp echilibru natural.

Prin exfolierea ușoară și îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de jojoba, pielea ta va fi nu doar perfect curată, ci stimulată și purificată.

Acest nou exfoliant pentru ten este parfumat în mod natural cu un cocktail de trei uleiuri esențiale: lemon grass, bergamotă și salvie, și e îmbogățit cu extract de ceai verde Matcha, bogat în antioxidanți, vitamine și minerale. Va ajuta pielea să elimine toxinele, pentru a dezvălui un ten impecabil, cu aspect mai sănătos și pur.

Set-cadou Perfect Harmony

Nu există o modalitate mai bună de a răsfăța pe cineva drag decât acest cochet set-cadou care reunește două dintre cel mai bine vândute produse Sabon: crema de mâini și loțiunea de corp, înmiresmate cu aroma în ediție limitată „Blissful Green” și îmbogățite cu ceai Matcha purificator. Conține: • Loțiune de corp 30ml • Cremă de mâini 30ml

Set –cadou Naturally SABON

Această splendoare de set-cadou conține tot ce e necesar unei rutine complete de răsfăț corporal cu aroma în ediție limitată Blissful Green: un ulei de duș pentru hrănire și curățare, un exfoliant de corp pentru întinerirea pielii și o loțiune de corp bogată, pentru o piele netedă și hidratată. Ingredientul-vedetă este, bineînțeles, extractul purificator de ceai Matcha ce detoxifică pielea, lăsând-o proaspătă și curată.

Conține: • Ulei de duș 100ml • Exfoliant de corp 60g • Loțiune de corp 30ml

Set-cadou Blissful Green Arată-i unei femei dragi cât de mult o iubești și o apreciezi cu acest încântător set-cadou ce conține patru produse esențiale de îngrijire a corpului cu aroma Blissful Green: ulei de duș, exfoliant de corp, loțiune de corp și cremă de mâini, toate prezentate într-o elegantă gentuță de cosmetice.

Conține: • Ulei de duș 300ml • Exfoliant de corp 320g • Loțiune de corp 150ml • Cremă de mâini 30ml

Nu ai găsit cadoul perfect? Alege produsele preferate și creează tu cadoul ideal, cu ajutorul unei cutii Sabon asortate. În magazine și online pe www.sabon.ro

Comentarii

Postări populare