Maria Nila Beauty Bags – Alături de tine pentru viitoarele aventuri de vară

În această primăvară, au revenit mult apreciatele Beauty Bag-uri de la Maria Nila, iar de data aceasta cu doi noi prieteni, Beauty Bag-ul Eco Therapy Revive și Beauty Bag-ul Styling, care include cinci produse esențiale de styling pentru vară!

Eco Therapy Revive Beauty Bag

Acest Beauty Bag conține șampoane și balsamuri, atât full cât și travel size, certificate Cosmos Ecocertified, cu o formulă de detoxifiere bazată pe ingrediente naturale. Cu o tehnică de curățare micelară, tratamentul Eco Therapy Revive este conceput pentru detoxifierea părului și scalpului, reîmprospătându-ți podoaba capilara.

Summer Essentials Beauty Bag

Conține toate produsele noastre favorite de styling - Quick Dry Heat spray, Ocean Spray, Argan Oil, Cleansing Powder și Power Powder. Beauty Bag-ul Summer Essentials este un kit perfect de styling pentru această vară. Indiferent dacă te pregătesti pentru o petrecere, mergi la un prânz șic sau trebuie doar să te împrospătezi rapid după plajă, Beauty Bag-ul Summer Essentials va fi cel mai bun prieten al tău!

Acest Beauty Bag vine, de asemenea, cu un tutorial de stil Summer Essentials. Scanează QR-ul de pe manșon pentru a ajunge la tutorial.

Beauty Bag-urile sunt fabricate din sticle PET reciclate, avand un material durabil si usor de curățat. La fel ca toate produsele Maria Nila, aceste Beauty Bag-uri conțin doar formule 100% vegane și cruelty-free, fără sulfat și parabeni, produse în Suedia, garantând condiții de muncă sănătoase și o calitate ridicată a ingredientelor și ambalajelor.

Beauty Bag-urile sunt concepute pentru a celebra valorile mărcii Mariei Nila: distracție, prietenie și onestitate. Datorită culorilor jucăușe ale produselor, acestea sunt ușor de găsit în orice geantă sau cameră, iar ambalajului transparent al Beauty Bag-ului, te ajută să ai la îndemână toate produsele pentru rutina zilnică.

Summer Essentials Styling - Conține: Quick Dry Heat Spray, Ocean Spray, Argan Oil, Cleansing Powder și Power Powder. Beauty Bag-ul Summer Essentials este un kit perfect de styling pentru această vară.

Eco Therapy Revive - Șampon și balsam detoxifiant pe bază de ingrediente naturale și înregistrat la Cosmos Ecocert. Regimul Eco Therapy Revive, care utilizează molecule micelare și botanice, este conceput pentru a-ți detoxifia părul și pielea capului, oferindu-i un nou început.

Head & Hair Heal - Șampon și balsam calmant, care stimulează creșterea părului cu ajutorul Piroctone Olamine și extract natural de Aloe Vera, pentru a trata mătreața și problemele scalpului.

Pure Volume - Șampon și balsam care stimulează volumul natural al părului si structura acestuia. Vitamina B5 adaugă volum și vitalitate cu un rezultat de lungă durată.

True Soft - Șampon și balsam pentru părul uscat, care hidratează și întărește structura părului. Uleiul de argan netezește și reduce efectul frizz, conferind strălucire. Structure Repair - Șampon și balsam reparator pentru păr deteriorat, uscat și tratat chimic. Extractul de alge ajută părul să-și recapete forța naturală, delicatețea și strălucirea.

Luminous Colour - Șampon și balsam pentru menținerea culorii, care reconstruiesc și întăresc structura părului și conferă strălucire. Extractul de rodie și Complexul Color Guard protejează și mențin culoarea părului tratat.

Sheer Silver - Șampon și balsam pentru păr blond, gri și închis la culoare. Formulate cu pigment violet, care neutralizează nuanțele aurii, aduc strălucire și rezistență structurii părului.

Produsele Maria Nila se găsesc în exlusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro>

Comentarii

Postări populare