6 modele de sandale pentru toată vara

Vine vara, bine-mi pare, merg la shopping de sandale! Tocuri groase, stilettos, platforme, transparențe și detalii vintage - noile tendințe ne vor găsi pregătite pentru a afișa o garderobă estivală demnă de un influencer, fără a cheltui o avere! Am făcut echipă cu DEICHMANN pentru a vă prezenta o listă de shopping incredibil de trendy la prețuri extraordinare, care te va face să îți pui sandalele în evidență în toate pozele tale de vară. Iată cum arată lista noastră de dorințe: Rock Glam - fie că ești pasionată de jeansi lejeri sau de rochii vaporoase, sandalele negre cu toc și talpă groasă sunt noul hit pe care vom dansa în această vară. Comode, dar suficient de înalte pentru a complimenta toate rochiile tale maxi (care nu vor mai șterge pământul) - sunt secretul optic pentru a subția gambele și gleznele. Modern gladiator – sandalele fără toc din coardă sau piele care îmbrățișează gambele sunt un simbol al feminității și fertilității încă din Roma Antică. Poartă-le în era modernă cu pantaloni cât mai scurți sau rochii mini- și oprește-te la varianta care nu urcă foarte mult spre genunchi dacă ești minionă.

Saboți – a durat aproape 20 de ani să revină în lumina reflectoarelor și sunt aici pentru a face din nou istorie stilistică: saboții cu toc pătrat, decupați în zona degetelor sunt pe cât de comozi, pe atât de atrăgărori alături de jeans, pantaloni evazați, fuste ample și deux pieces din in.

Bon Ton – tocul mic și transparent devine o bijuterie la picioarele tale în combinație cu elemente florale sau culori aprinse – fie ca mizezi pe varainta mules sau pe sandale delicate cu barete. Dacă sneakersii erau cheia universală pentru sezonul rece, acest tip de sandale sunt jackpotul stilistic al verii – este aproape imposibil de găsit ceva la care să nu se potrivească.

The classic – anumite modele nu trebuiesc schimbate niciodată și aici facem o trecere în revistă a sandalelor esențiale pentru garderoba ta: Espadrile – talpă înaltă pe care poți rezista cu ușurință o zi întreagă, material textil răcoros și baretă pe gleznă.

Stilettos - cu cât mai înalt și mai subțire tocul, cu atât mai simplu designul și mai aprinsă culoarea - cam așa putem concluziona cele mai sexy sandale care ne amintesc că feminitatea se poartă la înălțime - de această dată în culori pastelate sau neon.

Descoperă noile tendințe în colecțiile de primăvară-vară DEICHMANN în magazinele din țară sau pe online shop!

Comentarii

Postări populare