Ce dotări trebuie să includă o casă la cheie pe timp de pandemie?

Criza curentă generată de pandemia de COVID-19 îi determină pe mulți dintre români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa o nouă locuință. Însă specialiștii spun că perioada este propice, deoarece există pe piață multe oportunități de finanțare ori reduceri de preț. De asemenea, trendul de #WFH (work from home) va continua și în acest an, dar și după ce lumea se va obișnui cu noua normalitate, iar apartamentul va căpăta o dublă utilizare: loc de relaxare și birou. Amenajările interioare joacă în acest caz un rol important pentru că spațiul nu trebuie încărcat excesiv cu mobilă și decorațiuni inutile.

Ți-ai cumpărat o locuință sau ai renovat-o pe cea existentă, însă bugetul este restrâns și nu o poți amenaja așa cum visezi? Casa Magică Design, paradisul tuturor pasionaților de design interior, îți oferă soluția pentru a-ți mobila apartamentul la cheie: trei pachete promoționale create în funcție de nevoile fiecăruia. Înființată în 1995, Casa Magică Design a legat prietenii și a adunat experiențe de neuitat în domeniul home&deco, oferind rafinamentul pieselor de mobilier italian. De această dată, noutatea apărută pe fondul pandemiei este reprezentată de oferta la preț redus de mobilier și decorațiuni pentru apartamente.

<[>Pachet Silver – amenajare completă apartament cu două camere:

1. Bucătărie L255cm complet utilată (cuptor, hotă, plită, frigider, chiuvetă, baterie) 2. Masă fixă L110x70cm + set de patru scaune 3. Compoziție TV L240cm pentru living 4. Canapea extensibilă L215x105cm 5. Măsuță de cafea 6. Pat cu ladă L160x200cm (salteaua nu este inclusă) 7. Noptiere cu două sertare (2 bucăți) 8. Dulap L183x245x55cm 9. Decorațiuni – corp de iluminat, covor, tablou, perdele și draperii Pachet Gold – amenajare completă apartament cu două camere: 1. Bucătărie L300cm complet utilată (cuptor, hotă, plită, frigider, chiuvetă, baterie) 2. Masă extensibilă L130x85cm + set de patru scaune 3. Compoziție TV L300cm pentru living 4. Canapea (colțar) extensibilă L298x160cm 5. Set măsuțe de cafea 6. Pat cu ladă L160x200cm (salteaua nu este inclusă) 7. Noptiere cu două sertare (2 bucăți) 8. Dulap L41x245x55cm 9. Decorațiuni – corpuri de iluminat, covor, tablou, perdele și draperii

Pachet Platinum – amenajare completă apartament cu două camere:

1. Bucătărie L365cm complet utilată (cuptor, hotă, plită, mașină de spălat vase, frigider, chiuvetă, baterie) 2. Masă extensibilă L160x90cm + set de patru scaune 3. Compoziție TV L300cm pentru living 4. Canapea (colțar) extensibilă L286x178cm 5. Set măsuțe de cafea 6. Pat cu ladă L160x200cm (salteaua nu este inclusă) 7. Noptiere cu două sertare (2 bucăți) 8. Dulap L275x245x60cm 9. Decorațiuni – corpuri de iluminat, covor, tablou, perdele și draperii

„Ideea celor trei pachete a apărut pentru a putea oferi clienților noștri mobilă de calitate și decorațiuni interioare la prețuri accesibile, realizând astfel opțiuni pentru toate bugetele. În plus, punem la dispoziția clienților o gamă vastă de finisaje, iar mobilierul nostru este modular și îl putem adapta în funcție de spațiul de care dispune fiecare dintre clienții noștri”, a declarat Antonio Cantera, directorul Casa Magică Design, o recunoscută companie de design și mobilier premium.

Casa Magică Design oferă un serviciu complet care include pe lângă mobilierul de excepție și proiectarea, transportul și montajul. Accesează site-ul www.casamagica.ro pentru a descoperi o imagine de ansamblu a pieselor de mobilier și design sau vizitează unul dintre showroom-urile Casa Magică Design pentru a găsi modelele visate.

Preț Pachet Silver: 6.500 EUR + TVA Preț Pachet Gold: 8.900 EUR + TVA Preț Pachet Platinum: 10.900 EUR + TVA

Comentarii

Postări populare