Îngrijirea profesională a tenului din confortul casei tale

Inovatorul brand FOREO are în portofoliu un produs excepțional, bazat pe o tehnologie avansată - FOREO BEAR. Acest dispozitiv de masaj facial, cu micro-curent, de la marca suedeză de skintech, aduce o nouă perspectivă asupra îngrijirii pielii tale!

Combinând microcurentul cu pulsatiile T-sonice, dispozitivul creeaza fermitate pielii astfel încât să fie mai tânără și mai fină. Stimulii transmiși înmoaie pielea, în timp ce impulsurile T-Sonice eliberează tensiunea musculară a feței și astfel se netezesc liniile fine și ridurile. BEAR are o intensitate a micro-curentului mai puternică, care este potrivită pentru întreaga față și este singurul dispozitiv de ingrijire a piele cu micro-curent din lume, care este echipat cu un sistem anti-șoc pentru un tratament maxim sigur și confortabil.

Dispozitivul inteligent duce starea pielii la un nivel cu totul nou. Tehnologia sa unică întărește pielea, modelează contururile și conferă pielii un aspect tânăr. BEAR are un „plan de exerciții” excepțional de 3 minute numit Total Facial Knockout, care se concentrează în principal pe pomeți, frunte, gât și zona maxilarului. Celelalte patru programe sunt disponibile atunci când utilizați dispozitivul manual.

PRINCIPALA TEHNOLOGIE A DISPOZITIVUL BEAR

ANTI SHOCK SYSTEM Acest sistem integrat, unic, reglează automat intensitatea microcurentului transmis în funcție de rezistența pielii la șocuri electrice, blocând astfel șocurile și asigurând astfel nu numai siguranță maximă, ci și rezultate mai bune. Sistemul inovator BEAR Anti-Shock atinge acest lucru datorită senzorilor inteligenți care detectează și măsoară rezistența pielii la șocuri de 100x pe secundă. Pe baza constatărilor, reglează automat puterea microcurentului pentru a se potrivi cel mai bine pielii tale.

MICROCURENT PENTRU FERMITATEA PIELII

Datorită intensității sale reduse, tehnologia cu microcurent este un mod sigur și nedureros de a crea fermitate pielii și de a defini trăsăturile feței. Dispozitivul BEAR distribuie energie în piele prin două sfere metalice, care sunt modelate pentru a trata confortabil atât zonele mai mari, cât și liniile fine.

Deoarece pulsațiile T-Sonic permit o mai bună absorbție a substanțelor active, se recomandă utilizarea dispozitivului BEAR în combinație cu un ser special. Serumul SERUM SERUM de la FOREO este ideal în acest scop, ceea ce vă va ajuta să profitați la maximum de tratamentul cu microcurent.

Cum se folosește BEAR pentru a obține cele mai bune rezultate?

Dispozitivul BEAR trebuie utilizat în combinație cu serumul SERUM SERUM de la FOREO. Acest serum, care se aplică pe intreaga piele a feței și a gâtului înainte de a utiliza dispozitivul BEAR, este un gel conductor esențial care este sigur pentru transmiterea eficientă a microcurenților in piele.

1. Dispozitivul BEAR este complet sigur și respectă pielea și nevoile sale, astfel încât poate fi utilizat în fiecare zi, dimineața sau seara. Este important să mențineți un interval de 24 de ore între utilizări.

2. Utilizare recomandată: de cinci ori pe săptămână, maxim o dată pe zi, timp de 60 de zile. Apoi de 2 până la 3 ori pe săptămână pentru a menține rezultatele.

Dispozitivul FOREO BEAR este disponibil în culoarea fuchsia și acum, de asemenea, exclusiv în versiunea mint pe notino.ro

Comentarii

Postări populare