Un campion al stilului outdoor ECCO EXOSTRIKE lansat la Smida Jazz Festival




Noua colecţie ECCO EXOSTRIKE a fost lansată în România în cadrul Smida Jazz Festival, festival internaţional dedicat jazz-ului de avangardă ce s-a desfăşurat în perioada 17-19 august 2018 în satul Smida, în inima Parcului Natural Apuseni.


Brandul danez ECCO s-a alăturat şi în acest an acestui proiect cultural unic în România, care este axat pe promovarea jazz-ului contemporan, dar şi a abordărilor inovatoare care au drept scop promovarea dialogului cultural.
    
În anul 2018 există o nouă tendinţă către abordările inovatoare şi stilul avangardist, nu doar în muzică ci şi în modă. Iar în acest trend se încadrează perfect şi noua colecţie ECCO EXOSTRIKE care combină funcţionalitatea completă şi performanţa high-tech a unui ghete outdoor cu o estetică inspirată de străzile oraşului.
În cele trei zile de festival, împrejurimile Smidei au devenit un teren de aventură, iar toţi cei dornici de explorare s-au putut inspira din propunerile ECCO pentru drumeţii de neuitat. Colecţia ECCO EXOSTRIKE vă permite să alegeţi stilul urban chiar şi atunci când mergeţi pe vârful Gheţarului Scărişoara, pe malurile noroioase ale Lacului Beliş sau în peştera Pepii.
    
Pe lângă drumeţii şi explorare, Smida Jazz Festival a însemnat şi aer curat şi activităţi creative, dar şi zone de stil şi confort oferite de ECCO, unde participanţii au putut descoperi noua gheată ECCO EXOSTRIKE, o gheată de hiking, care pe parcursul procesului de creaţie s-a transformat într-o gheată urbană, cu un aspect futurist.
Stabilind un nou record pentru mixul dintre stilul urban şi stilul sport, ECCO EXOSTRIKE devine un campion al stilului outdoor chiar şi atunci când vrei să te bucuri de un concert internaţional de jazz sau să dansezi cu prietenii în jurul unui foc de tabără.







Performanţa acestui produs din gama ECCO Outdoor constă în faptul că îmbină materiile prime de înaltă calitate cu tehnologiile inovatoare reuşind astfel să obţină numeroase premii internaţionale: “Gold Winner” la categoria Outdoor pe segmentul Încălţăminte pentru Hiking şi Trekking la ISPO Award 2018,  câştigător la categoria Încălţăminte la Scandinavian Outdoor Award 2018 şi “Winner 2018”  la Red Dot Design Award 2018.
Noua colecţie ECCO EXOSTRIKE se găseşte în ediţie limitată şi în magazinele selectate ECCO din ţară precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro


Foto credit: fotografiile au fost realizate în cadrul Smida Jazz Festival 2018 de către Komiti.




Comentarii

Postări populare