Delicioase, bune la siluetă și ușor de purtat în poșetă







Știi momentul acela când tocmai ai ieșit de la o ședință, alergi la o întâlnire și ți-ai amintit că n-ai mâncat nimic de azi dimineață? Este chiar momentul pentru batonul dietetic Gerlinéa, care poate înlocui o masă. E gustos, sățios, accesibil. Și nu îngrașă!

Toată lumea a auzit de Gerlinéa, brandul franțuzesc de produse dietetice complete, care te ajută să-ți păstrezi silueta și sănătatea. Vest-europenii îl cunosc de mult și îl caută la rafturi în supermarket, românii i-au aflat abia în anii din urmă deliciile și beneficiile. Ceva mai târziu, dar cu același entuziasm.
Brandul a lansat o mulțime de sortimente de gustări, băuturi, suplimente și substitute de masă. Septembrie e luna în care ne întoarcem din concediu și când ne gândim ce bine ar fi să avem cu noi câteva batoane dietetice savuroase, pentru o masă rapidă, în deplasări sau când lucrezi la calculator. Gerlinéa nu te lasă la greu.


















De ce Gerlinéa batoane dietetice?

Pe piață sunt o mulțime de produse dietetice și totuși Gerlinéa e în topul preferințelor. Și iată de ce:
-         

Sunt dietetice, dar și foarte bune la gust! 
Cele mai bune. Când spui dietetic, te gândești de obicei la ceva neapetisant și fără gust. În nici un caz la o prăjiturică delicioasă cu gust de ciocolată, caramel, alune, vanilie, cocos, etc - cum sunt batoanele dietetice Gerlinéa. Ei bine, prima înghițitură e o surpriză plăcută. Iar celelalte nu îngrașă!
-        
Sunt cu ciocolată, v-am zis? Îți satisfac pofta de ciocolată sau ceva dulce, fără efectele devastatoare ale dulciurilor asupra siluetei.
-         
Te ajută să-ți menții greutatea sau chiar să slăbești, dacă nu faci excese alimentare. Și asta pentru că au un conținut mare de proteine, despre care toți nutriționiștii sunt de acord că te ajută să slăbești. Dietele preponderent proteice sunt recomandate mai ales în fazele inițiale ale procesului de slăbire, pentru că se transformă în masă musculară, topind grăsimea. Dar proteinele mai au un rol esențial – țin de foame!
-         
Au un conținut moderat de carbohidrați și aproape deloc grăsime. Bye-bye colesterol!









- Au un conținut mic de calorii raportat la gradul de sațietate

De exemplu, 2 batoane substitute de masă de la Gerlinéa conțin 235 kcalorii, mai puțin decât 50 de grame de ciocolată, dar la fel de gustoase, și mult mai consistente. Ai putea să le mănânci la desert, dar mai bine în loc de felul principal, dacă ți-ai propus să scapi de kilograme.
-         
Conțin vitamine și minerale. 
Am lăsat partea asta bună pentru la sfârșit, pentru că știu că v-ați plictisit să vă tot spună lumea ce să mâncați ca să acoperiți necesarul zilnic de vitamine. Ei bine, batoanele Gerlinéa conțin 12 vitamine și 11 minerale, lucru care le face foarte potrivite pentru o masă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Mai potrivite decât un meniu fast food, plin de calorii și gol de vitamine.
-        
Sunt accesibile. Arunci 2 batoane în geantă și ți-ai asigurat un prânz dietetic, bun la gust, care ține de foame, îți păstrează silueta și costă de 2 ori mai puțin decât o salată sau un sandviș.

Gusturi și arome, pe alese
Gerlinéa a lansat Batoanele dietetice înlocuitoare de masă pentru controlul greutății în mai multe variante de gust și arome, ai de unde alege: Batoane cu Ciocolată, Batoane cu Ciocolată Extra Dark, Batoane cu Ciocolată și Caramel și Batoane cu Ciocolată și umpluturi diverse - Migdale, Cocos și Pralină. Batoanele se găsesc în cutii de 2 bucăți (pentru o masă), la prețul de 7,2 lei/cutia sau de 12 bucăți (pentru 6 mese), la prețul de 36,9 lei/cutia în marile lanțuri de magazine, în rețelele tip plafar şi pe www.nutrivita.ro.
Mai există și varianta cu vanilie și alune pe un pat de ciocolată cu lapte, 6 bucăți (3 mese)/cutie, la prețul de 19,3 lei.
Poftă bună!



Ce bem astăzi?

Shake-uri savuroase, care nu îngrașă și pot înlocui o masă

Ești la dietă și visezi la un shake cremos și ciocolătos? Sau la unul răcoros, cu fructe exotice? Sau la un frappe delicios? Gerlinéa s-a gândit și la răsfățurile noastre de băut, fără grija siluetei: shake-urile substitute de masă.
Partea bună cu shake-urile Gerlinéa este că sunt bogate în proteine, care contribuie la menținerea masei musculare. Și conțin 10 vitamine și 9 minerale, un mix perfect pentru o băutură echilibrată nutrițional, care îți dă un impuls de energie, chiar și la dietă. Sunt ușor de transportat și pot înlocui o masă savuroasă, când vrei să slăbești.

Shake de Ciocolată
Găsești în cutie 5 plicuri cu pudră milkshake (1 plic/o masă) și un shaker. Tu vii cu 200 ml de lapte degresat. Amesteci în shaker 30 de secunde laptele cu pudra și obții o băutură delicioasă, de 200 kcalorii, care poate ține loc de o masă. Poți să-l bei cald, la micul dejun sau rece, când ai chef. Preț recomandat: 45 lei/cutia cu 5 plicuri (5 mese) pe www.nutrivita.ro.

Băuturi dietetice Fructe Exotice și Café Frappé

Sunt băuturi gourmet delicioase, răcoritoare și hrănitoare, gata preparate, ușor de transportat și consumat. Nu trebuie decât să deschizi cutia și să îi bei conținutul, ideal imediat după deschidere. Sunt realizate după rețete noi, inovatoare, care respectă principiile unei mese complete, echilibrate, cu puține calorii. Ideale pentru cei care vor să slăbească sau să-și mențină greutatea în cadrul unei diete sărace în calorii. Potrivite și în cazul în care vrei să compensezi excesele alimentare ale zilei cu o masă ușoară, care ține de foame.

Băutura dietetică Fructe Exotice asociază dulceața laptelui cu savoarea fructelor de mango și ananas. Conține, printre altele, lapte bătut degresat, suc de mango și de ananas. Preţ recomandat: 12lei pe www.nutrivita.ro.

Băutura dietetică Café Frappé e cremoasă, gourmet, cu gust intens de cafea. Preţ recomandat: 12lei pe www.nutrivita.ro.

















Comentarii

Postări populare