Kate Moss








Da, știu, nu este un subiect neobișnuit să scrii pe un blog despre Kate Moss, iar eu am mai făcut asta... O mai fac încă o dată ( habar nu am pentru a câta oară).

Una ca ea știe să cheme la privit. Nu o găsesc misterioasă, dimpotrivă, este deschisă, accesibilă, actuală. Fanteziile designeri-lor nu au contrastat niciodată cu trupul și chipul ei, iar rafinamentul suprem de care Kate Moss dă dovadă a compus ținute unice, din care s-a născut stilul "Kate Moss".

Skinny jeans, curele late, hippie, blană din oaie mongoleză, amerindian boots, pălării chic, pantaloni foarte scurți, păr blond și frumusețe fizică desăvârșită. O frumusețe pe care timpul a mai consumat-o, dar desigenrii încă i se dedică, tocmai pentru că, cel puțin pănă acum, Kate Moss nu este o frumusețe comună. A fost și va rămâne miraculoasă, iar hainele ei în combinații perfecte au transformat-o într-un fashion icon.

"Chiar dacă vei purta în fiecare zi aceleași lucruri, contează felul în care le porți și atitudinea", spune Kate Moss

Iubește negrul în ținutele sale și variațiunile cu astfel de haine nu par deloc rigide sau sobre. Se reflectă în ele personalitatea ei, iar chipul și silueta o ajută enorm să vibreze pozitiv chiar și în black shirts.

Ocolește graba atunci când se îmbracă, nu vrea să aibă parte de crize fashion și are o precizie de profesionist atunci când trebuie să aleagă o ținută de cocktail. Kate Moss are stiul în sânge, iar hainele purtate într-o anumită împrejurare, fie un concert sau o seară specială,  se vor potrivi perfect acelui cadru.

Pălăria este prietena ei, îi oferă mult farmec, acea lumină și umbră, acel look propriu de neegalat.

Găsești, de asemenea, la Kate Moss confort și comoditate împletite cu frumusețea unor haine simple, dar purtate artistic, cu accent pe talie și tot ce are ea mai frumos de arătat lumii.  Mult sex-appeal chiar și în negru, culoarea dominantă din garderoba sa... Ne place îndrăzneala, ne place feminitatea ei și acest TEEN SPIRIT afișat prin-un look euforic, interesant, relaxat. Adorabilă!





























































































Comentarii

Postări populare