Picioare frumoase, mâini frumoase și noul epilator ES-EL8A de la Panasonic









Este adevărat că încercăm să intuim tehnologia și realizăm că pe viitor totul va fi mult mai performant. Un fel așa de... '' pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață", sau cum le vom putea face pe toate cu mai multă simplitate... Lucru dovedit chiar și de un epilator de care, noi, femeile, avem atât de multă nevoie.

Titlul meu nu minte, pentru că eu am incercat ES-EL8A de la Panasonic și  și am fost fascinată! Evident, m-a cucerit! Un epilator care a venit la pachet cu toate dotările de care am nevoie, ceva ce poate atrage atenția oricărei femei ce se vrea cu adevărat frumoasă și îngrijită. Este ușor de cărat și în vacanță, iar dacă vei catadicsi la un moment dat să te ocupi serios și de călcâiele tale, atunci acestea vor fi cele mai fine în câteva secunde. ES-EL8A are printre accesorii și o pilă eficientă, special creată pentru această activitate.





Voi numi acest epilator un bun manager a tot ceea ce înseamnă piele netedă, chiar și pentru zonele sensibile, tocmai pentru că există un cap de epilare special creat și pentru zona inghinală. 


Mai pe larg...


Fiecare cursă a acestui aparat va lăsa în urmă o piele frumoasă. Conturul corpului este urmărit cu un cap care pivotează la 90 de grade și în plus dispune de un sistem de două discuri cu 60 de capete de prindere. Include și un set de capete utile, între care un capac moale pentru zonele sensibile, un cap de epilare mai mic pentru zona inghinală și pentru subrațe, capete pentru aparatul de ras și pentru mașina de tuns, precum și un pieptene pubian și accesorii pentru îngrijirea optimă a picioarelor.



În cazul în care vrei să îți fie prieten de nădejde și în vacanță, poți apela și la borseta din dotare, pe care cei de la Panasonic o numesc simplu- borsetă de transport, unde va încăpea fără probleme și peria pentru curățare. Uite-așa, ES-EL8A se diferențiază de alte epilatoare Panasonic convenționale.



Vei descoperi că dublul numărului de discuri este ideal pentru ca firele de păr să fie smulse cu un efort  minim. Lucru deloc dureros, pentru că noul cap de epilare  îndepărtează  cu blândețe firele de păr de la rădăcină, iar capul pentru aparatul de ras taie șuvișele de pe suprafața pielii.


Eu îl recomand! În definitiv, ce poate fi mai la îndemână, nu? Cu numeroasele sale caracteristici practice precum impermeabilitatea și autonomia de 30 de minute, timpul de îndepărtare a părului va fi rapid și redus.









Fi

https://www.panasonic.com/ro/consumer/ingrijire-personala-1/infrumusetare-pentru-femei/aparate-de-ras-si-epilatoare/es-el8a.html


Comentarii

Postări populare