Reguli esentiale pentru un ten sanatos in vacanta!








August…Pentru aceaia dintre noi care pana acum doar visat la vacanta si ne-am imaginat cum vom arata fantastic in locatii exotice, a venit timpul nostru! Zbor placut!
Imaginati-va cum veti cobora din avion radioase, odihnite, aratand impecabil chiar si dupa un zbor de 8 ore. Veti etala un ten radios dupa multe zile de plaja sub soarele torid si nopti petrecute dansand si sorbind cocktailuri. Poate parea la prima vedere un scenariu de film science fiction si totusi este posibil si pentru muritorii de rand ce nu detin avioane private si nu calatoresc cu un makeup artist personal. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa respectam cele trei reguli estentiale pentru frumusete:



CURATA
O piele curata este obligatorie pentru un ten radios, deoarece particulele de praf si murdarie absorb lumina, iar lipsa reflexiei confera aspectul tern si oboist. De cele mai multe ori, un ten obosit este doar un ten care nu a fost curatat corespunzator.
LUNA de la FOREO este o perie de silicon perfecta pentru curatare, datorita pulsatiilor sonice ce inlatura impuritatile si uleiul de pe piele. FOREO LUNA play plus si varianta mini sunt perfecte pentru valiza de vacanta ca sa calatoresti fara prea multe bagaje, insa sa fii bine echipata pentru a avea o piele curatata in profunzime in permanenta.

HiDRATEAZA
Hidrateaza piela atat din interior cat si din exterior. Bea zilnic cat de multa apa poti si foloseste dimineata si seara o crema hidratanta adaptata tipului tau de ten. Si da, limonada si anumite cocktailuri fara alcool intra in necesarul de apa si le poti include in vacanta in portia ta zilnica de hidratare J

PROTEJEAZA
Ochelarii de soare, palaria si crema cu factor de protectie sunt cei 3 eroi care iti mentin pielea sanatoasa in zilele de vara. Poti folosi un autobronzant pentru un aspect aramiu, tenul tau iti va multumi mai tarziu.


Bucura-te de zilele de vacanta si alege FOREO LUNA play plus cu 15% discount toata luna august in DM sau gama LUNA mini 2 cu 15% reducere in toate parfumeriile Douglas (6-19 august). Intre 2-9 august descopera LUNA 2 pentru piele sensibila redusa cu 20% pe emag.ro.








Comentarii

Postări populare