The Room Showroom, pentru oricine are înclinație către modă







Am întotdeauna o curiozitate afectivă intensă  când vine vorba de un nou showroom de design vestimentar dechis în București. Mă aștept să dau peste o adevărată comoară, iar de cele mai multe ori așa se și întâmplă. Creații extraordinare ale unor designeri deja consacrați, sau a celor care abia se remarcă. Totul ca o alternativă la ceea ce noi numim shopping pe internet...

The Room Showroom este un spațiu de promovare și vânzare a creaților realizate în România de tineri designeri. Locația se află în centrul capitalei, într-o zonă ușor accesibilă și placută, în apropierea Ateneului Român.










"Echipa noastră împărtășește experiența și pasiunea pentru cultură, design și modă. Individualitatea fiecărei personalități ne determină să căutăm noi talente și să le prezentăm viziunea unui public mai larg. Misiunea noastră este de a conecta brandurile noastre exclusive cu clienții lor, coordonând cele mai personalizate servicii de vânzări , pentru a sprijini pe deplin clienții finali în alegerea lor. Scopul The Room Showroom este de a promova creativi romani, cu atitudine si personalitate. Ne dorim un spatiu relaxat, brand-uri si clienti responsabili, curiosi si creativi, slow tasting life si slow fashion. Aceasta este o nouă aventură, o nouă modalitate de a impartasi viziunea noastra de stil",   spun Monica Radu și Ioana Bica, ințiatoarele acestui proiect minunat.

Așadar, ori de câte ori aveți chef de ceva frumos pentru voi și vreți să admirați colecții noi ale unor designeri la fel de noi, treceți pragul acestui showroom.  Cu siguranță veți descoperi ceva interesant și vă alegeți, peste toate, și cu o stare de spirit bună.


Adresa showroom : Strada Episcopiei nr 6, etaj 1, București















Comentarii

Postări populare