Feminitate irezistibilă. Nuditatea fotomodelelor








Forta exemplului personal a unui fotomodel este nuditatea. Da, sanii goi vand orice, cu asta ne-am obisnuit, dar eu cred in performanta nuditatii ca forma de arta. Pana la urma cui nu-i place sa admire o fotografie in care apar Naomi Campbell sau Kate Moss goale?

Nuditatea fotomodelelor ca expresie artistica a fascinat intotdeauna. Este sinonima cu frumusetea, iar la fotomodele de sex feminin, caci la ele ma refer, feminitatea este irezistibila. Fotografii au devenit celebri dupa ce au pozat fotomodele celebre. Au ilustrat frumusetea in toata splendoarea ei, au ilustrat faptura in toata goliciunea ei. Desavarsirea. Este momentul in care fotomodelele triumfa si parca sfideaza orice in jurul lor. 

















Voi aminti de pictorialul realizat in anul 2012 de fotografii Mert Alas si MarcusPiggot, in care apar impreuna Kate Moss si Naomi Campbell- pentru revista Interview Magazine, sau Vanessa Paradis fotografiata de Polo Roversi in 1997. La fel de mult imi place si celebra coperta a lunii iulie, din anul 1999, a revistei Harper’s Bazaar, unde Patrick Demarchelier este fotograful fotomodelului Christy Turlington.

Helena Christensen a parcurs si ea drumul pictorialelor in care apare nud, iar voluptatea ei a compus imagini de-a dreptul uimitoare.


















Michel Comte a realizat celebrul nud al Carlei Bruni sau al actritei Sophie Marceau.

Irina Shayk si trasaturile ei misterioase aduc in prim-plan pictoriale nud de-a dreptul fascinante, iar aparitia lui Gigi Hadid nud in editia parisiana a revistei Vogue ( martie 2016),demonstreaza ca nuditatea fotomodelelor va ramane pe un piedestal oricand de acum inainte.

Nuditatea ca expresie artistica.. 















Comentarii

Postări populare