Riviera – Brigitte Bardot a zilelor noastre, sursa de inspirație pentru noua colecție Reserved








Nisipul cald, briza mării răcoritoare și cerul albastru – acesta este cadrul pentru cea mai recentă colecție capsulă de vară Reserved. Nu este o coincidență faptul că Sofia Tsakiridou, https://www.instagram.com/matiamubysofia, o renumită „It Girl” de origine germană, este vedeta colecției - stilul și frumusețea ei evocă asocieri cu vedetele franceze din ultimele decenii. Cu toate acestea, Sofia interpretează spiritul lejer de vară într-un mod unic, personal și modern. 
























Ținutele de inspirație marină, nasturii decorativi și, bineînțeles, modelele cu dungi formează o compoziție coerentă și plăcută din punct de vedere vizual. Regăsim rochii cu volane, tricouri polo cu cusături contrastante, și coșuri de răchită care ar fi putut câștiga cu ușurință inimile lui Jane Birkin, Brigitte Bardot sau Jean Seberg. Acest sezon marchează o revenire spectaculoasă a anilor 1960, ca și când s-ar fi transpus direct din filmele franceze. De aici provin fustele și rochiile trapezoidale, pantalonii capri sau tricourile tricotate. Riviera se referă, de asemenea, la detalii: bretele largi pentru umeri, barete încrucișate la spate, volane cusute asimetric și întărituri tip corset. Silueta este feminină, cu o talie accentuată și decupaje pentru a dezvălui bronzul de vară. Paleta de culori rămâne redusă: albul obligatoriu și nuanțele de rodie sunt întrerupte de roșu și maro în nuanța ... vinului franțuzesc. Pentru a adăuga un plus de feminitate avem mâneci drăguțe cu volănașe, noduri lungi și accesorii: espadrile, sandale, pălării de paie, precum și genți de rafie și din piele întoarsă.


Fotografiile pentru colecția „Riviera” au fost realizate de un fotograf de modă talentat polonez, Sonia Szóstak, iar Magda Janicka s-a ocupat de styling. Sesiunea foto a fost făcută pe litoralul polonez lângă Gdynia Orłowo, Golful Puck, Hel și Dębki.

Colecţia este disponibilă în magazine selecţionate şi online pe www.reserved.com.





















Comentarii

Postări populare