Nasrin Ameri a incercat machiajul arabesc pentru nunta. Tie ti-ar placea sa inveti sa te machiezi astfel?








În ultimul timp vedetele noastre au inceput sa participle la diferite cursuri de machiaj care sa le ușureze munca in fata oglinzii. Astfel, dupa Valentina Pelinel, Bianca Dragusanu, Cristina Cioran, Diana Bart, i-a venit randul si vedetei Antenei Stars, Nasrin Ameri, sa participe la cursul de automachiaj realizat de Ciftci Elena, cea care a deschis prima Academie de Machiaj si Automachiaj din Romania.







Recent, in Bucuresti, trainerul make up artist Ciftci Elena a susținut un nou curs de baza pentru începători care intr-una din zile a avut ca tema machiajul arăbesc. Invitata de onoare fost frumoasa Nasrin Ameri aleasa ca model pentru prezentarea acestui tip de machiaj care acum face furori in Romania.


“Putem spune despre Nasrin ca atat trăsăturile ei, cat si numele ne duc cu gândul la țările persane, nume care semnifica denumirea unei flori specifică acestei țări. Evident cursantele au fost foarte încântate de apariția lui Nasrin purtând acest machiaj care cu siguranța o definește!” a declarant Elena Ciftci.


De asemenea, prezentatoarea tv de la Star Matinal-ul de weekend a fost plăcut surprinsa  de rezultatul final si a declarat că i-ar plăcea ca acesta sa fie unul din machiajele pe care le va purta la nunta. Frumoasa vedeta de origine iranian-persana ne-a confirmat ca toate persoanele cu care a avut contact in acea zi au fost foarte entuziasmate de spectaculosul machiaj care i se potriveste mănușa!






Pe langa cursurile de automachiaj, Elena mai sustine acum si cursuri de baza in machiaj. Sunt cursuri intensive, care durează 2 săptămâni și pe care Elena le susține în fiecare zi, de luni până vineri, în doua grupe orare – una de dimineață și una seara, special pentru cursantele care vin să învețe după orele de serviciu.
Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, participantele obținând la absolvire o diplomă acreditată și putând lucra efectiv la makeup artist. Mai ales că, în timp ce studiază, ele beneficiază și de o ședință foto și au ocazia să practice toate detaliile învățate pe cele mai cool și mai renumite chipuri de vedete, precum Bianca Dragușanu, Valentina Pelinel, Crina Matei, Ilinca Vandici.
La Cursurile de bază în machiaj By Ciftci Elena se pot inscrie toate cele care doresc sa pătrundă în tainele acestei arte a makeup-ului, să afle tehnicile de corectare sau cele de aplicare a fardurilor, să aleagă cosmeticele cele mai potrivite fiecărei persoane pe care o machiază, să îi pună în evidență trăsăturile și frumusețea naturală, să ascundă micile imperfecțiuni, să mascheze riduri pentru tenul matur, să aleagă nuanțele cele mai adecvate și să se joace creativ cu ele.
Pana la sfarsitul acestui an cursurile au un pret promotional, cu reducere 50% si se țin la salonul Beauty Star Center, în Piata Alba Iulia, Nr 6, bloc I 5, Sc 2, ap 28, etaj 1, rond Alba Iulia (lângă restaurantul El Bacha). Îi poți scrie pe email ciftcielena@yahoo.com, sau o poți suna pentru înscrieri sau programări la tel. 0754211021. Mai multe detalii și noutăți poți afla pe facebook-Ciftci Elena Make Up artist, Site-www.ciftcielena-makeupartist.ro.






Comentarii

Postări populare