„BOMBER JACKET un must have din sezonul acesta”, spun designerii de la THAÏS & STRÖE







Fervoarea adolescentină în moda de azi este exact ceea ce caută multe dintre fashionistele ce se vor a fi cu adevărat în trend. Chiar și cele care au trecut de 30 de ani... Cei care ne inspiră moda noului sezon ne vor în ținute fresh, iar vocea noii generații de designeri arată că există piese must have care ne pot da acel look tineresc, extrem de viu.

Le-am luat un interviu designerilor de la THAÏS & STRÖE și știu că există un must have în noul sezon. Bomber Jacket este versatilă și poate fi adaptată cu ușurință, iar capa din blană oferă acel aer "classy" unei ținute ce se vrea a fi cu adevărat rafinată.









Ce vom purta în acest sezon, Un must have pe care îl vom găsi și la THAÏS & STRÖE?



"Hmmm, noi nu facem afirmații atât de generale, doar că sezonul acesta avem o combinație fascinantă de croi, țesătură și imprimeu într-o jachetă comodă, trendy și multifuncțională. E o jachetă ce ține de cald și de frumos!
Altă piesă must have este capa. Noi avem o capă de imitație de blană, cu buzunare la interior și la exterior, care poate completa outfituri în diferite stiluri. Capa este de preferat atunci când vrem să nu ne fie frig și totodată nu vrem să stăm cu haina pe noi. Capa dă un aer „classy”."








Sunteți în trend cu realitatea contemporană în materie de modă. Ce anume vă inspiră și cum credeți că vă faceți remarcate, prin ce anume mai exact?


"Studiem constant tendințele, dar nu ținem cont de ele. În general ne interesează tendințele la nivel macro. De exemplu, trend-urile în tehnologie și stil de viață. Urmărim să găsim țesături din fibre vegetale produse cu tehnologii avansate și cu efecte negative minime asupra mediului.
În materie de modă vestimentară punem mai presus de orice valorile și stilul nostru. În orice caz, dacă ne uităm pe podium, pe stradă, în online și în magazine vom constata că trăim o epocă bizară în care se poartă orice. Noi spunem că se poartă stilul.
Ce ne inspiră? Păi ne inspiră omul, natura..arta! Totodată ne poate inspira o piatră, o frunză sau un anumit peisaj. Poate o melodie. Ne place să ne pierdem în muzee și galerii cu orele."


  1. Iubiți minimalismul, tot ceea ce înseamnă neutru... Exista și alt gen pe care îl abordați sau va gândiți sa îl abordați pe viitor în piesele vestimentare pe care le creați?
Da, am vrea sa abordam și alt gen, numai că nu va exclude minimalismul. Momentan lucrăm la o fomulă pentru a crea o colecție de creații elegante."

V-as numi VOCEA NOII GENERAȚII DE DESIGNERI. Ce credeți ca aduceți nou în modă?

"Ești prea amabilă! :D Eu zic că aducem o viziune nouă. Creații concepute într-un puternic sistem de valori, în care calitatea este pe primul loc. Ca noutate, pot spune că aducem în piesele noastre un paradox: o țesătură fină, elegantă utilizată cu un croi casual - sport. În acest caz, imaginile spun mai mult decât cuvintele."

Ați călătorit în ultimul timp. Unde ați prezentat colecțiile si care a fost feedback-ul?


"Într-adevăr, am tot călătorit în ultima perioadă. În primul rând am călătorit pentru a prezenta colecțiile, iar în al doilea rând în scopuri de cercetarea pieței. Colecțiile le-am prezentat la CIFF, eveniment ce are loc timp de trei zile în cadrul Copenhaga Fashion Week, unde vin buyeri din toată Europa. Feedback-ul a fost mai mult decât pozitiv, drept urmare, în Copenhaga fiind, am primit invitație pentru Pure London. Urmează Londra în Februarie și restul le ținem pentru noi."


Pasiuni ale voastre?

"Suntem atrase să cunoaștem culturi noi, locuri noi. Ne mai pasionează și fotografia, lectura, natura (muntele) și mișcarea."










Comentarii

Postări populare