Magic Crystal, sau cum să urci o poză într-un pidestal 3D!















 În toiul acțiunii unui eveniment deosebit din viața noastră, ne oprim pentru momentele acelea importante pe care le numim poze. Unele sunt instantanee, altele sunt adevărate încercări de a ne afișa cât mai frumos pentru ca fotografia noastră să fie perfectă. Magic Crystal le păstrează într-un mod aparte, iar dacă vrei ca poza ta să stea pe un piedestal, atunci fă-o cu adevărat unică. Intenția Magic Crystal este de a păstra această amintire printr-o gravură 3D, ce-și are loc într-un cub de cristal.

 Așadar, fie că este nuntă, poate cel mai important moment din viața  voastră, fie că este  botezul, primul sau al doilea sau chiar mai mult, sau fie că vrei ca minunatul tău câine de companie să aibă poza pusă la loc de cinste, cristalul gravat de Magic Crystal este alegerea perfectă.

Este evident faptul că de la toate îți rămân amintiri și obiecte care te vor însoți pentru tot restul vieții

Nu o faci de dragul variației, gândindu-te că un album foto nu e de ajuns și nici pozele care animă facebook-ul, o faci pentru că vrei să aduci în casa ta, pe biroul tău ceva unic, ceva incomparabil cu rama care înconjura, ușor anost, poza ta preferată de pe birou.












 Magic Crystal te invită ca amintirea ta să devină unică sub o altă formă de artă modernă. Cea 2D sau 3D, într-un cristal dorit de tine.

E simplu! Poza aceea, care-ți stârnește amintiri plăcute de fiecare dată când o privești, are menirea să îți ofere forța vitală sau puterea de acțiune pe care ai trăit-o atunci.


Trebuie să știi că ai multiple variante de alegere, de la gravura laser, cu imagini 2D, până la conversii 3D complexe, cu vizualizări în 180° sau chiar 360°. Noi o gravăm, iar pentru ca efectul sp fie mai intens îți sugerăm și suportul luminos aferent dimensiunii de cristal.

http://www.magiccrystal.ro/

https://www.facebook.com/MagicCrystal.ro/?ref=br_r


















Comentarii

Postări populare