Scapă de kilogramele în plus acumulate de Paște, rapid și sănătos cu dieta preferată a românilor, validată de peste 35 de studii clinice!

V-ați propus să reveniți la o alimentație sănătoasă după o vacanță de Paste îngăduitoare si cu multe delicii culinare? Acum este momentul perfect, mai ales pentru ca se apropie si sezonul estival! Indiferent dacă vreți să vă reluați obiectivele de dinainte de sărbători sau v-ați stabilit pentru prima dată unele noi, acum va puteti reînnoi rutina și adopta obiceiuri sănătoase.

Lupta cu kilogramele în plus este de cele mai multe ori greu de dus! Dietele sunt multe și variate, toate promit rezultate peste noapte, dar niciuna nu explică și riscurile la care ne supunem atunci când le urmăm. Un program de slăbit corect are două componente principale: pierderea în greutate și menținerea greutății. Ambele se pot realiza în principal prin schimbarea obiceiurilor alimentare: controlul alimentației și reducerea caloriilor ingerate. Niciodată nu puteți slăbi și menține greutatea dorită, dacă alimentația va fi dezordonată, în cantitate mare și bogată în calorii. Așadar, determinarea și hotărârea sunt pe primul loc dacă vreți să obțineți rezultatul dorit!

Soluția vine din țările scandinave recunoscute pentru stilul de viață sănătos și echilibrat. Dieta Nupo este cel mai rapid, sigur și eficient mod de a slăbi, fără numărarea caloriilor sau comportamente restrictive, cu care vă veți putea atinge obiectivele într-un mod sănătos și durabil și să veți simiți mai bine ca niciodată. Dezvoltată în Danemarca în anul 1981, dieta de slăbit NUPO este validată de peste 35 de studii clinice, recomandată de peste 10 milioane de clienți din întreaga lume și peste 100.000 de clienți din România.

Dieta țărilor scandinave este una dintre cele mai studiate diete VLCD* ( dieta cu conținut scăzut de calorii), ce s-a dovedit a fi cea mai eficientă dietă în lupta cu kilogramele în plus, un program special conceput care se bazează pe formule alimentare care au scopul de a înlocui întreaga dietă zilnică.

Atent și continuu studiată, dieta certifică siguranța pentru sănătatea umană și eficiența în procesul de slăbire. Toate produsele din dieta NUPO sunt alimente cu o formulă echilibrată din punct de vedere nutrițional, ce asigură organismului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile esențiale, fibrele și alți nutrienți de care acesta are nevoie. Sunt concepute pentru a înlocui alimentele convenționale pentru o perioadă și pentru a facilita pierderea optimă în greutate. Acest tip de alimente oferă un aport de energie controlat mai mic decât se poate obține cu un aport redus de alimente normale.

NUPO este alternativa sigură și sănătoasă la dietele deja existente și oferă produse dietetice atât pentru cei care vor să slăbească cât și pentru cei care vor să își mențină o greutate stabilă. O dietă extrem de versatilă ce poate fi urmată în diferite moduri, în funcție de preferințe și stil de viață. Pentru a slăbi rapid și în siguranță, recomandarea specialiștilor este că dieta să fie urmată minim 3 săptămâni (dieta poate fi urmată în mod continuu, între 3-8 săptămâni*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauză 1-2 săptămâni și apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slăbire.

Singura regulă recomandată este înlocuirea alimentației zilnice cu cele 6 mese Nupo. În funcție de preferințe și gusturi vă puteți decide asupra asocierii alimentelor, la fel cum în funcție de timp, vă puteți decide orele de masă. Puteți consuma numai un fel de mâncare, sau din fiecare varianta câte o masă (mic dejun, supe, shake-uri dulci, mese calde). Puteți de asemenea să consumați 2-3 porții din același produs în același timp, totul în funcție de timp și program. Din punct de vedere caloric și nutrițional produsele sunt aproape identice, 800 kcal/zi și conțin absolut toți nutrienții de care are corpul nevoie, așadar nu contează care le alegeți.

Printre efectele benefice pe care dieta NUPO le are asupra sănătății se numără: reducerea și normalizarea hipertensiunii arteriale și hipertensiunii pulmonare; normalizarea glicemiei în diabetul zaharat de tip 2; scăderea concentrației acizilor grași din sânge (ex. trigliceride) și normalizarea nivelului colesterolului; scăderea riscului de boli cardiovasculare; scăderea riscul complicațiilor diabetului zaharat; scăderea riscului de cancer de colon și de sân; reducerea episoadelor de apnee în somn (sforăit); ameliorarea afecțiunilor osteo-articulare; normalizarea oxigenării sângelui.

Produsele Nupo sunt împărțite în patru categorii: Dietă, One Meal ( O singură masă ), Gustări Proteice și Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate. Produsele Nupo sunt aprobate de EFSA și de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentară în țările în care se comercializează ca aliment înlocuitor complet al dietei.

In urma sondajului denumit „Dieta anului 2023” realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) în perioada 3 - 14 februarie, 2024 pe populaţia adultă rezidentă din România, a reiesit faptul ca 39% dintre români au nevoie și vor să slăbească, dar cu ajutorul unei diete sigure, atesată medical și echilibrată nutrițional, care să conțină mese sărate, dar și dulci. Sondajul indică o creștere semnificativă a aderării la regimuri alimentare echilibrate nutrițional, astfel că în anul 2023, 17% dintre români au declarat că au ținut dietă, iar ca opțiuni au preferat postul / intermitent sau religios (17%) și dieta Nupo (14%).

Acum aveți la îndemână cea mai sigură dietă care asigură organismului toate proteinele, vitaminele și mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapidă, sigură și eficientă a kilogramelor în exces, fără a-l dezechilibra și fără a-l priva de nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa normal.

Produsele Nupo sunt certificate de către Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA), înregistrate la Ministerul Sănătății, conțin ingrediente aprobate de OMS și sunt produse în UE. Dieta Nupo se supune Legislației Europene și Naționale: EU2017/1798 completare la EU 609/2013 privind dietele înlocuitoare complete de mese, foarte scăzute în calorii.

Mai multe informații despre dieta Nupo pe https://nupo.com/ro/cure-de-slabire-rapida/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw0YGyBhByEiwAQmBEWiyNLH9JbP5bvXDz06Xe916WpIEUGrtK_Qn1hDWQr-JkWcu-C4Nl9xoC-08QAvD_BwE Nupo este lider incontestabil în comercializarea produselor dietă în țările Scandinave cu o cotă de 85% și a vândut până în prezent peste 200 de Milioane de mese înlocuitori de masă în întreaga lume. În fiecare zi peste 22.000 de persoane recurg la înlocuitorii de masă Nupo pentru a înlocui dieta zilnică pentru a pierde în greutate și a ajunge să aibă un stil de viață sănătos. Nupo este comercializat în toată Europa, Australia și China. Produsele lor sunt fabricate exclusiv în țările Scandinave și Belgia pentru a asigură o calitate și siguranță alimentară desăvârșită. *VLCD = Very Low Calorie Diet / Dietă foarte scăzută în calorii (Max.:800 Kcal/zi)

Comentarii