KATE Moss

Are un gât plăpând, nici prea scurt, nici prea lung, brațele subțiri, picioarele lungi, în armonie cu trupul zvelt. O privești și îți tulbură sufletul.

Frumusețea este strălucitoare, frumusețea ei este desăvârșită.Frumusețe pe care timpul nu o consumă. Am ales azi să o expun pe Kate Moss în vraja ei alb-negru. E prietenoasă cu fotografia alb-negru, o astfel de fotografie i-a adus faima, îmi place enorm cum se afișează în genul acesta de pictoriale.

Kate Moss este fotomodelul meu preferat. Știu, o spun ca o elevă de clasa a 5 a... Este idealul de frumusețe relevat de mulți designeri care au ales să o îmbrace sau să o urce pe un piedestal unde nu poate ajunge orice femeie. Este acea frumusețe reală, vie, naturală, pe care o găsim rar printre oameni. Este genul de ființă de care eu mă minunez tot timpul.

Am ales, azi, poze cu ea de pe vremea când era foarte tânără, fascinantă, magică, în disctincții vestimentare purtate pe podium sau în afara lui. Kate Moss, cea care transmite acel aer cald al femeii frumoase de la natură, suplă, misterioasă, miraculoasă.

Comentarii

Postări populare