De Ziua Copilului, ParkLake Shopping Center se transforma in Magic School!

Incepand cu data de 24 Mai, ParkLake se transforma intr-un taram magic odata cu deschiderea Magic School, o expozitie interactiva care imbina tehnologia VR de ultima generatie cu instalatii senzoriale care dau viata unei lumi in care imposibilul devine posibil.

In perioada 24 Mai – 06 Iunie, de Luni pana Vineri, intre orele 12:00-20:00, si in weekend, intre orele 11:00- 21:00 , in Main Square-ul din ParkLake, cei mici vor putea invata tainele secrete ale magiei, vor avea sansa de a crea potiuni diverse si vor exersa cum sa foloseasca o bagheta magica.

Timp de doua saptamani, in ParkLake, copiii pot lua parte la o multime de activitati din cadrul Magic School. Printre acestea se numara Magic Entrance, locul unde aventura micutilor pe taramurile magiei incepe cu rostirea formulei magice care deschide poarta fermecata.

Fanstastic Wand este o activitate in care curiozitatea copiilor si tehnologia realitatii virtuale se intalnesc. Micii magicieni vor folosi o bagheta digitala pentru a crea si a interactiona cu fel si fel de potiuni si vraji fascinante. Deck of Marvel aduce la viata cartile de joc care prin intermediul tehnologiei interactioneaza cu cei mici. Participantii pot alege intre o partida de carti cu un oponent virtual sau rezolvarea unui truc magic.

Hat of Wonder prezinta o calatorie fascinanta in lumea celui mai celebru numar de magie: Iepurele din joben, un truc popularizat de legendarul magician John Henry Anderson la mijlocul secolului al 19-lea.

Wizard’s Workshop este o experienta unde stiinta si magia se imbina perfect. Inconjurati de ingrediente diverse si un glob de cristal urias, copiii vor invata amestecurile secrete ale potiunilor magice si vor asista la efectele surprinzatoare ale acestora.

Cu ajutorul realitatii virtuale, micii magicieni au sansa sa iasa in lumina reflectoarelor in zona The Magic Stage si sa performeze in primul lor spectacol de magie Aceasta experienta inedita va aduce zambete pe chipurile copiilor si nu numai.

Enchanted Play este o activitate unde participantii vor pleca in cautarea unei baghete magice. Acestea sunt ascunse printre alte obiecte fermecate din cufarul vrajitorului. Odata gasite, acestea ii vor ajuta pe cei mici sa interpreteze cel mai popular truc magic: Iepurele din joben.

* Accesul in Magic School este gratuit, pe baza unei inscrieri la punctul special amenajat si este recomandat copiilor cu varsta minima de 5 ani.

Picnic Kinder în grădina ParkLake

Pe langa aventura magica oferita de Magic School, intre 27 mai si 1 iunie, gradina ParkLake se transforma intr-un spatiu de bucurie cu Picnic Kinder! Astfel, intreaga familie are ocazia sa se bucure de ambele experiente, imbinand magia si creativitatea din Magic School cu cele 3 elemente de care avem nevoie pentru orice Picnic Kinder: ceva gustos, ceva colorat si ceva distractiv. Anul acesta, parintii pot continua traditia picnicului de 1 iunie chiar in ParkLake, iar noi ii ajutam sa se pregateasca din timp!

Astfel, in timpul saptamanii, intre orele 12:00-20:00, cei mici sunt invitati sa participe la atelierele de colorat si sa se distreze testand happymeter-ul. Apoi, vineri, 31 mai, intre aceleasi ore, se deschide accesul catre lumea plina de aventuri a jocurilor cu Applaydu.

Sambata, 1 iunie, gradina ParkLake devine loc de sarbatoare pentru intreaga familie, incepand cu ora 10:00. Copiii se pot bucura, alaturi de parintii lor, de ateliere de colorat, teste distractive cu happymeter-ul, dar si de multe activitati distractive. Atelierele de creatie si activitatile sportive, precum baschet, badminton si sah gigantic, garanteaza momente de legatura si amuzament pentru toti membrii familiei. *Participarea la toate activitățile este condiționată de achiziționarea unuia dintre pachetele disponibile la căsuța Kinder din Grădina ParkLake (prețuri între 15 și 50 lei).

Descopera intreg programul pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center. Te asteptam!

Comentarii