Inovație în industria de frumusețe din România: cosmetice pe bază de pulbere de diamant

Antreprenoriatul în industria cosmetică, pe o piață dominată de o competiție intensă, poate deveni unul de succes prin crearea și lansarea unor produse și servicii revoluționare.

Amalia Georgescu, creator a două business-uri, în domeniile optică medicală (Ama Green Optic) și frumusețe premium (Amylia), este adepta acestui concept al inovației în antreprenoriat.

Astfel, ea lansează în premieră pentru România o gamă de skincare revoluționară, ce are ca ingredient de bază pulberea de diamant. Primul produs din gamă, realizat într-un laborator din Timișoara, cu ajutorul unei echipe de chimiști și dermatologi, este serul cosmetic Diamond Nourishing Serum, a cărui unicitatea stă în combinația de ingrediente: pulberea de diamant, niacinamida și acidul hialuronic.

Mă preocupă confortul și starea de bine a femeilor, de aceea vreau să le ofer produse cosmetice la prețuri accesibile, care să le facă să strălucească precum un diamant, să se simtă bine și sofisticate, a declarat fondatorul Amylia.

Trei ingrediente pentru luminozitatea tenului și un efect anti-aging

Diamond Nourishing Serum, un produs cu un efect puternic hidratant, este revoluționar tocmai prin această pulbere de diamant care stă la baza lui, un ingredient foarte prețios și foarte rar folosit, deoarece prețul său este foarte ridicat. Pulberea de diamant încetinește procesul de îmbătrânire, prin stimularea producției de colagen. De asemenea, ea ajuta la exfolierea ușoară a stratului superior al pielii, permițând vitaminelor și ingredientelor din componența produsului să pătrundă în dermă profund și eficient. Particulele acestei pulberi fine se fixează în liniile fine ale feței și reflectă subtil o lumină albastră imperceptibilă pentru ochi, creând un aspect luminos și radiant.

Ingredientele active ale serului sunt, pe lângă această pulbere de diamant, niacinamida și acidul hialuronic. Niacinamida, o formă de vitamina B3, este cunoscută pentru efectele sale benefice în special pentru pielea sensibilă și cu probleme ca acnee, rozacee, inflamații. Totodată, ea întărește bariera naturală de protecție a pielii, contribuie la menținerea hidratării și la reducerea ridurilor fine și îmbunătățește aspectul general al tenului. Acidul hialuronic, al treilea ingredient activ din ser, conferă hidratare de lungă durată, protejează împotriva deshidratării pielii și îmbunătățește aspectul pielii uscate, fiind blând și bine tolerat de ten. De asemenea, el poate regenera pielea deteriorată de factori externi, conferindu-i un aspect catifelat, mai uniform și neted, diminuând liniile și ridurile fine.

Cosmeticele de lux revoluționare sunt completate de parfumuri de semnătură

Serul revoluționar Diamond Nourishing Serum se găsește în magazinul online amylia.ro, alături de alte game de cosmetice, unele organice produse în Grecia și unele bazate pe tehnologii avansate din domeniul bioingineriei, fabricate în Coreea de Sud. În plus, shop-ul online propune româncelor o serie de parfumuri premium, realizate în Dubai, de parfumieri care sunt celebrie în industria parfumeriei de lux. Parfumurile Amylia sunt unele de semnătură. Un parfum de semnatura este unul care te definește, prin care oamenii te recunosc. El trebuie să fie compatibil cu personalitatea ta și cu chimia corpului tau. Îți stimulează starea de spirit, îți face ziua mai bună, proiectează și amplifică imaginea ta, a declarat Amalia Georgescu, fondator Amylia.

Produsele Amylia, la Cosmobeauty 2023

Cosmeticele și parfumurile premium ale shop-ului online Amylia.ro se pot achiziționa și on-site, pe parcursul evenimentului dedicat industriei de frumusețe, Cosmobeauty EXPO 2023, care are loc la Sala Polivalentă din București, între 23 și 25 iunie (orele 10.00 – 18.00). Intrarea la expoziție este liberă.

Amylia îi așteaptă pe amatorii de produse de skincare și parfumuri la standul cu numărul 16 din cadrul expoziției, cu:

Discounturi:

• de până la 40% la produse cosmetice organice

• 25% la serumul cu pulbere de diamant, Diamond Nourishing Serum

Testări de produse

Premii surpriză la roata norocului în frumusețe.

Despre: Amylia.ro este un magazin online de produse cosmetice și parfumuri orientale premium, create pe bază de tehnologii și ingrediente unice. Shop-ul a fost creat în 2022 de Amalia Georgescu, femeie de afaceri cu o experiență de peste 12 ani de antreprenoriat de succes, ea fiind și fondatoare a brandului de magazine de optică medicală Ama Green Optic.

Magazinul Amylia cuprinde produse atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar propune și cosmetice și parfumuri unisex. Amylia înseamnă:

• Cosmetice noi, inovative, produse de la zero în România, ca serul pe bază de pulbere de diamante, Diamond Nourishing Serum

• Cosmetice premium cu notorietate, create în alte țări. Una dintre game aparține brandului de origine greacă MontOlympe, cunoscut pentru produsele cosmetice din plante organice, fondatorii fiind doi medici a căror formare profesională s-a făcut în SUA și Marea Britanie. Cel de-al doilea brand creat și cunoscut pe piețele externe propus consumatorilor români de cosmetice este unul coreean, SKINUA, ale cărui produse premium au la bază tehnologii avansate din domeniul bioingineriei.

• Parfumuri orientale, create în Dubai, de la zero, pentru piața din România.

Amylia este un magazin de beauty premium, sub umbrela căruia, antreprenoarea Amalia Georgescu își propune să inoveze prin crearea de la zero a unor parfumuri cu arome sofisticate și a unor cosmetice bazate pe ingrediente unice.

Business-ul în optica medicală, fondat încă din 2010 i-a întreținut și dezvoltat Amaliei înclinația spre rafinament și pasiunea pentru industria frumuseții de lux. De la ochelari n-a fost decât un pas spre cultura orientală a parfumeriei, în special cea arabă. Așa că și-a dorit mai mult, să creeze o gamă proprie de parfumuri premium.

Visul de a crea o gamă a mea de parfumuri, una sofisticată, dar la prețuri accesibile, a apărut în 2019, ne-a declarat Amalia Georgescu. Trei ani mai târziu, antreprenorul cunoaște într-o călătorie de afaceri pe deținătorul unei fabrici renumite de parfumuri din Emiratele Arabe Unite, una cu o tradiție de peste 65 de ani. La finalul unor luni întregi de vizite în Dubai, la această fabrică cu parfumieri renumiți, în care ea a discutat despre ambalaje și a testat zeci de arome, visul Amaliei s-a împlinit. A apărut prima gamă de parfumuri Amylia, un brand numit prin stilizarea numelui meu. Amalia Georgescu plănuiește însă extinderea afacerilor ei și prin deschiderea în țară a cinci shop-uri Amylia și a încă trei magazine de optică medicală Ama Green Optic, toate în sistem de franciză.

Comentarii