Sarbatorim #6 ani de ParkLake cu un festival de Street Food, muzica live si 6000 de premii pentru tine!

Luna septembrie marcheaza 6 ani de la deschiderea ParkLake. Cu ocazia aniversarii, centrul comercial deruleaza campania “#6ani de ParkLake. Vino sa sarbatorim impreuna”, prin care organizeaza o multime de activitati menite sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor – un festival gastronomic, concerte aniversare, mii de vouchere cadou si multe alte premii pe loc.

tru a recompensa loialitatea vizitatorilor sai, in perioada 1-30 Septembrie, centrul comercial ofera garantat, in limita stocului disponibil, 6.000 de premii pentru cumparaturi de minimum 200 LEI: 4.000 de vouchere in valoare de 50 LEI fiecare, 100 carduri cadou si multe alte premii pe loc. Pentru a intra in posesia premiilor, participantii trebuie sa prezinte bonul de cumparaturi la biroul de informatii al centrului comercial. Detalii privind campania pot fi gasite accesand www.parklake.ro

Street Food in the Park revine cu o noua editie!

perioada 1-4 Septembrie, ParkLake gazduieste o noua editie a Street Food in the Park – un festival gastronomic pe gustul tuturor. Evenimentul va avea loc in ParkLake Garden, iesirea spre parcul Titan, si va reuni numeroase camionete colorate pline cu zeci de preparate delicioase si surprinzatoare. In plus, concerte cu muzica live vor anima cele patru seri de festival.

geri, sandwich-uri, clatite, placinte, fripturi si multe alte delicii asteapta sa fie savurate de gurmanzi pe terasa, sau chiar pe iarba, intr-o autentica atmosfera de picnic. Acestea vor constitui, cu siguranta, masa perfecta de weekend cu prietenii sau in familie, mai ales ca vor fi completate cu concerte live sustinute de catre trupele Vunk (joi, 1 Septembrie), om la luna (vineri, 2 Septembrie), Spike (sambata, 3 Septembrie), Mihail (duminica, 4 Septembrie) incepand cu ora 20:00.

anizat de ParkLake Shopping Center, in colaborare cu Gourmet Entertainment, Street Food in the Park ii are ca actori principali pe cei mai cunoscuti si apreciati vendori ale caror preparate culinare cu siguranta vor cuceri publicul. Te asteptam in ParkLake!

Despre ParkLake Shopping Cente

kLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

iectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare. Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Comentarii

Postări populare