Aventura gustului e aic!i S-a lansat NOODLZ ~

e bună, distracție și o călătorie culinară desăvârșită - acestea au fost ingredientele la lansarea primului magazin NOODLZ în România, în Plaza România din București.

urantul NOODLZ se evidențiează printr-un design aparte, cu accente de portocaliu și turcoaz, iar noua locație îți fură privirea imediat și te câștigă după ce guști din preparatele pline de savoare, împrumutând din gustul autentic asiatic, cu influențe din bucătăria japoneză.

evenimentul de lansare de vineri, găzduit de Diana Munteanu, au luat parte jurnaliști, vedete printre care Adina Halas și Maria Andrei, dar și influenceri precum Lorena Vișan, Flavia Barbu & Mihai Mercea.

știa și-au invitat comunitatea să participle alături de ei la lansarea noului restaurant NOODLZ și să își creeze propria aventură culinară.

bucurăm nespus că am avut alături de noi atât de mulți prieteni. Conceptul de NOODLZ a luat naștere din dragoste pentru mâncare, din dorința de a oferi un spectacol culinar și nenumărate aventuri gastronomic gurmanzilor adevărați. Promitem că aventura NOODLZ o să fie din ce în ce mai provocatoare și punem la cale surprize care mai de care mai delicioase” – a spus Diana Cojocăreanu, Manager Marketing NOODLZ.

ceptul de NOODLZ a luat naștere din dragostea pentru mâncare și din dorința de oferi clientului ocazia de a își creea propriul meniu , #youchooz #wecook. De câte ori nu v-ați dorit să vă pregătiți propria cutie de noodles cu ingredientele iubite? Acum aveți oportunitatea pentru că NOODLZ este pentru aventurieri, pentru cei care au curaj și care îndrăznesc să construiască cel mai bun mix posibil.

Create your Own NOODLZ

e o provocare pe care NOODLZ o pune fiecărui foodie care își dorește să construiască propria aventură culinară. De la selectat tipul de noodles, la topping, mixul favorit de legume și la final, sosul preferat – tu vino doar cu inspirația.

uchooz #bebrave #bebold #benoodlz #noodlz #createyouradventure #differentstylez #differentnoodlz.

vedem în Plaza?

Comentarii

Postări populare