Jaffa Bakery iti ofera o pauza dulce si gustarea preferata

Clopotelul a sunat din nou adunarea! Vacanta si concediul au luat sfarsit, dar iti doresti sa pastrezi acel sentiment de libertate si desfatare. Este momentul pentru o pauza dulce si gustarea preferata!

Ce se intampla cand cineva vrea ceva dulce? Ceva pufos?

Ceva delicios?

Jaffa Bakery iti ofera o pauza dulce si gustarea preferata:

Jaffa Brownie Choco

si

Jaffa Orange Choco

Ciocolata din abundenta si pandispanul pufos fac din Jaffa Brownie Choco desertul perfect atunci cand ti-e pofta de ceva dulce si bun! Se spune ca prajitura Brownie a aparut din intamplare in SUA, atunci cand un bucatar sef a adaugat foarte multa ciocolata topita in aluatul prajiturii pe care o pregatea. Acum Brownie este un desert foarte cunoscut si apreciat in intreaga lume. Toata lumea adora Jaffa Brownie Choco!

Notele de citrice si textura pufoasa se contopesc in perfectiunea prajiturii cu portocale Jaffa Orange Choco!

Compania Jaffa Crvenka a fost înființată într-un mic oraș din Voivodina Crvenka, încă din 1975, și de atunci au produs deserturi unice care sunt profund conectate la generații de consumatori de orice varsta. Responsabilitatea Jaffa cea mai mare este să se asigure că deserturile Jaffa păstrează acel sentiment care îți amintește de momentele frumoase și iti readuce zâmbetul pe buze. Produsele Jaffa au avut întotdeauna rolul lor în crearea amintirilor, au fost motivul de a petrece timp cu prietenii și de a crea povești si clipe frumoase impreuna.

Din 2022 produsele Jaffa sunt si in Romania.

Comentarii

Postări populare