Dr. Florin Lăzărescu, cofondator al Clinicii dentare Trident: Intrăm pe segmentul de estetică facială, odată cu atragerea în echipă a unuia dintre cei mai renumiți specialiști esteticieni

Clinica dentară Trident anunță o nouă mișcare strategică de business, intrând pe segmentul de estetică facială, odată cu atragerea în echipă a dr. Carmen Constantin, unul dintre cei mai renumiți specialiști români în domeniu.

„Clinica Trident este lider pe piața autohtonă de estetică dentară, completarea serviciilor noastre cu cele de estetică facială venind astfel natural, într-un context internațional în care se observă din ce în ce mai mult corelarea celor două tipuri de servicii. Atât în cadrul clinicii Trident Cotroceni, cât și în cadrul Trident Herăstrău, pacienții noștri vor putea beneficia de servicii de estetică facială, mai exact de injectare cu toxină botulinică și acid hialuronic, realizate de dr. Carmen Constantin, unul dintre cei mai renumiți specialiști români în domeniu,” declară dr. Florin Lăzărescu, cofondator al Clinicii Trident.

Zâmbetul perfect, obținut și cu ajutorul esteticii faciale

Un zâmbet frumos se obține, în primul rând, cu ajutorul unei danturi funcționale și estetice. Însă, un rol important îl joacă și nivelul de hidratare și volum al buzelor, precum și ridurile peribucale, afirmă dr. Carmen Constantin, medic specialist chirurgie plastică și estetică.

„Observăm, așadar, că serviciile de estetică dentară și estetică facială se completează armonios, cele din urmă putând să joace un rol important în misiunea pe care orice doctor stomatolog o are și anume în a asigura un zâmbet sănătos și frumos pacienților”, adaugă dr. Carmen Constantin.

Rolul estetic al acidului hialuronic și al toxinei botulinice

Acidul hialuronic se găsește în mod natural în pielea noastră, având un rol important în hidratarea și în menținerea fermității acesteia. Pe de altă parte, toxina botulinică blochează transmiterea impulsurilor nervoase către anumite grupe musculare, astfel încât pielea de deasupra acestor mușchi va rămâne întinsă pentru mai mult timp.

„Pe lângă tratarea ridurilor, acidul hialuronic poate fi folosit și în tratarea asimetriilor, fie că sunt situate la nivelul buzelor sau al șanțurilor nazogeniele. Înainte de a apela la astfel de proceduri de estetică facială, este însă extrem de important să căutăm cât mai multe detalii despre specialistul pe care îl alegem și să îi solicităm informații amănunțite în legătură cu tipul de substanță cu care lucrează, pentru a fi siguri că rezultatul obținut este cel pe care ni-l dorim” adaugă dr. Carmen Constantin.

Despre clinica Trident

Clinica TRIDENT este, din 2003, unul dintre cele mai mari centre stomatologice din România și primul care a introdus conceptul de medici supraspecializați pe etape specifice de tratament. Centrul dispune de două clinici, în Cotroceni și Herăstrău, oferind servicii ca implantologie, chirurgie oromaxilo-facială, cosmetică dentară, endodonție, pedodonție, parodontologie.

Comentarii

Postări populare