MINI-SERIA YOUTUBE RASPUNDE LA CELE MAI CAUTATE INTREBARI PE GOOGLE DESPRE SUTIEN

 



 

Calvin Klein anunta lansarea #CKunfiltered: Bra Talk, o mini-serie YouTube care raspunde la cele mai cautate intrebari despre sutien din Europa.

 

Pentru a crea videoclipurile, Calvin Klein a colaborat cu Google Zoo, una dintre cele mai creative resurse Google, pentru a analiza cautarile de top din Europa referitoare la intrebarile legate de sutien. Prin aceasta metoda de analizare a audientei, Calvin Klein a creat o serie de videoclipuri sub umbrela brand-ului, care raspund direct la cele mai presante intrebari ale consumatorilor legate de sutien, cu privire la marimi si confort.  Videoclipurile sunt realizate intr-un cadru informal si prezinta doua persoane care vorbesc deschis despre marimea si potrivirea sutienelor lor. Acest format de conversatie a fost ales in urma unor cercetari aprofundate efectuate cu Google Zoo, al caror rezultat indica faptul ca publicul consumator rezoneaza si reactioneaza la o abordare informativa si autentica.

 

Videoclipurile disponibile pe YouTube acopera toate modelele de sutien, de la cele clasice pâna la balconette, sau cele fara armatura si captuseala, cele fara bretele, bralette si acum, sutienul nou lansat, dedicat alaptarii. Sutienul pentru alaptare este primul accesoriu de maternitate Calvin Klein si a fost creat ca urmare a parteneriatului cu Google. Cercetarile au aratat ca sutienele pentru alaptare, indiferent daca au fost cu privire la un brand anume sau nu, au avut un volum mare de cautari in Europa, iar Calvin Klein a folosit aceste date pentru a-si extinde oferta. Sutienul pentru alaptare are linia asemanatoare cu cea a sutienului bralette clasic, cupele sunt intarite si au un sistem practic pentru o desfacere usoara, cu burete detasabil si multiple metode de ajustare pentru confortul necesar, atunci când intervin modificari ale dimensiunii sânilor si ale corpului.

 





#CKunfiltered: Bra Talk incearca sa interactioneze cu noii consumatori de pe platforma YouTube si sa dezvolte relatia directa cu consumatorul, oferind opinii de specialitate, descoperind sfaturi utile si metode de masurare pentru ca fiecare sa-si gaseasca sutienul optim. Aceasta initiativa este construita incepând de la consumator in sus si este bazata pe date si informatii despre consumatori, printr-o abordare pur digitala. Proiectul a fost dezvoltat cu scopul de a crea conexiuni de lunga durata cu audiente noi si existente, pornind de la luarea unor decizii pe baza datelor adunate.

 

#CKunfiltered: Va invitam sa urmariti si sa explorati videoclipurile Bra Talk pe canalul YouTube Calvin Klein.

 

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate.  

 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

 

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.




 




##

Comentarii

Postări populare