„Cere-mi ce vrei!” – celebra serie de romane romantice semnată Megan Maxwell, acum și în România!

 

 


 

 

Editura Publisol a lansat primele trei volume „Cere-mi ce vrei!” din celebra seria de romane romantice semnată de Megan Maxwell. Trilogia erotică, Pídeme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicată în premieră în Spania și apoi tradusă în SUA de către Amazon. Versus Entertainment si compania Warner au anunțat zilele trecute, intenția lor de a produce filmul bazat pe  seria “Cere-mi ce vrei!”.

 

Născută în Germania, Megan Maxwell, este o cunoscută scriitoare de romane în limba spaniolă. Cartile ei au facut furori în țări precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA. Debutul lui Megan Maxwell în genul erotic cu seria “Cere-mi ce vrei!” a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine vândut autor al Grupo Planeta,din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică.

 

Seria de romane „Cere-mi ce vrei!” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

                                       

“Cea mai citita scriitoare spaniolă! “- Huffington Post

 

In volumul 1 „Cere-mi ce vrei!” aflam inceputul povestii de dragoste dintre cele doua personaje. După moartea tatălui său, omul de afaceri german Eric Zimmerman decide să călătorească în Spania pentru a supraveghea sucursalele companiei Müller. În biroul central din Madrid o întâlnește pe Judith, o tânără îndrăzneață și prietenoasă de care se îndrăgostește imediat. Cei doi se intalnesc într-un ascensor „prins” între etaje. Așa e și relația lor. Cu suișuri și multe coborâșuri. El o învață tot în arta amorului. Ei îi place. Deprinde repede. Lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit, chiar dacă în joc intră alți bărbați. Și alte femei. Femeia cedează atracției pe care accentul lui german o exercită asupra ei și acceptă să facă parte din jocurile sale sexuale, pline de fantezii și erotism. Împreună cu el va realiza că avem cu toții un voyeur în interior și că oamenii sunt împărțiți în supuși și dominanți... Dar timpul trece, relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul său va fi descoperit, ceea care ar putea marca începutul sau sfârșitul relației. El e Eric Zimmerman, patron de multinațională. German „rece”. Ea e Judith Flores, secretara. Spanioloaică „focoasă”. Ambii sunt legați printr-un tatuaj de pe Muntele lui Venus: „Cere-mi ce vrei!”

 

„Cere-mi ce vrei!” este, fără îndoială, un roman îndrăzneț, în care fanteziile morbide și sexuale sunt la ordinea zilei. Cartea nu este recomandata celor cu vârsta sub 18 ani.

 

Seria de carti “Cere-mi ce vrei!” poate fi achiziționata din librariile Carturesti, rețeaua Librarium, Libraria Mihai Eminescu, Compania de Librării București, librăria Șt. O Iosif Brasov, Bookstory Cluj si din reteaua de magazine online: elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, libris.ro, clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com. Pret de lansare pentru fiecare volum: 49.70 lei.

 

Parteneri media: Revista Cosmopolitan, Radio Impuls si www.kudika.ro.

 

 

Comentarii