Este momentul tău! Bucură-te de timp cu tine, pentru tine.





Explorează croieli lejere și culori pastelate, în ultima colecție de îmbrăcăminte pentru relaxare, marca Zaza Boutique.

Într-o perioadă de criză, atenția se întoarce către interior, către timpul cu tine, cu familia. Colecțiile speciale dedicate perioadei pe care o petrecem în casă sunt speciale prin însăși scopul lor: de a te face să te simți bine, să îți dea o stare mai bună, să te simți relaxată, dar și sexy pe tot parcurul zilei sau nopții. Pijamale satinate și colecția homewear Zaza Boutique îți garantează confort și flexibilitate, mai ales dacă jonglezi între treburile casnice și work from home, iar pijamalele satinate îți oferă relaxare și odihnă mai ușoară, fiind delicate și mătăsoase. 







Zaza Boutique  creează, de 12 ani, produse made-to-measure, pentru femeile care nu încetează să aibă grijă de ele, să își ofere un moment de răsfăț, care își conturează personalitatea și acordă atenția cuvenită garderobei lor.






Ca în fiecare an, de Black Friday, ai parte de reduceri de #bunsimț pe www.zazaboutique.ro. Primești în siguranță, frumos împachetat, cadoul tău de sărbători.

                           

O pereche de pijamale de mătase satinată sau un halat luxos sunt cadoul perfect de sărbători, fiind  un răsfăț pe care ni-l acordăm cu greu. Lenjeria din mătase satinată este o plăcere tactilă, nu transpiri și cremele nu se absorb. Este un cadou pe care îl vei putea purta pe tot parcursul anului pentru a te simți deosebit.

Te simți plină de farmec în timp ce te machiezi sau sorbi cafeaua de dimineață. Un kimono din  mătase satinată este o piesă cu adevărat frumoasă, pentru a se răsfăța atunci când este timpul să te relaxezi, la sfârșitul zilei.

www.zazaboutique.ro




Comentarii

Postări populare