Fereya. Poetică. Florile și cerul și toate vacanțele














Colecția cruise a brandului Fereya cuprindenouă piese realizate din bumbac organic în amestec cu bambus și crep luxuriant. Colecția a fost gândită de către Cecilia Codreanu în perioada de carantină, cu gândul la locuri dragi pe care le-a vizitat sau în care și-ar dori să ajungă.

Ce ai pune în valiza de vacanță de vară? The Black Dress, rochia cu spatele gol, închisă cu o fundă la spate (funda este elementul de bază al brandului), pantalonii lejeri și bluza maiou, cu funde intersanjabile, fusta neagră și cămașa cu mânecă scurtă și nasturi colorați (îmbrăcați în mici bucăți de material rezultate în urma procesului de croit).

Piesele sunt lejere, de purtat atât acasă (la “biroul” de acasă) cât și în scurtele ieșiri necesare, în aceste vremuri de pandemie.
Nuanțele colecției: uni-uri fanate de roz, vernil, alb și negru.

Pentru că multe dintre fetițe își doresc să se îmbrace “ca mama”, iar dorința celor mici este uneori literă de lege, Cecilia a realizat primul pas spre o colecție pentru copii, adresată fetițelor cu vârsta cuprinsă între doi și zece ani. Anumite elemente din cadrul acesteia vor fi  “mother & daughter”.
Pentru a completa experiența vacanțelor, piesele comandate vor veni însotițe de cartoline poștale cu imagini din orașele vizitate de Cecilia & prietenii săi.






Prețurile pieselor sunt cuprinse între 180 – 430 Lei.

Poartă colecția Fereya și citește poezii de Nina Cassian, Nora Iuga, Svetlana Carstean, Oana Tudoran și Tatiana Ernuțeanu. Ești acasă sau la Marea Neagră sau în sudul Franței, la Mougins; sau în Hoi An, orașul vietnamez luminat de lampioane. Ești în Italia, pe o straduță îngustă din Lucca, pe o plajă sălbatică din Portugalia sau în Spania, în Cadaques cel artistic și hip.

Cerul și florile sunt în toate vacanțele tale.
________________________________________________________________
Fereya este un brand de atelier gândit pe principiul “the 12 hours outfit” – piese purtabile atât la birou, cât și la o cină cu prietenii, la teatru sau la dans, în clubul ce închide seara. Lansat oficial în data de 11 martie, cu câteva zile înainte de intrarea României în carantină, Fereya înseamnă piese din mătase și nu numai, cu texturi fluide, cu linii ferme și feminine, care pot fi purtate simplu sau accesorizate.
Colecția Fereya este împărțită în 3 categorii: permanentă, capsulă (cu frecvență bianuală) și ediție limitată (cuprinde elemente cu imprimeuri).
Piesele sunt realizate din materiale plăcute la atingere și prietenoase cu pielea, importate de la producători de prestigiu din Europa, în principal din Franța și Italia.
Fereya a fost creat în anul 2019, de către Cecilia Codreanu, care a mixat cunoștințele acumulate în cei 12 ani de experiență în domeniul bancar cu o pasiune pentru design, croitorie și nu în ultimul rând, pentru materiale textile.
Fereya este disponibil online, cu livrări în România și cu acoperire internațională.

Fereya te invită la o plimbare pe:
@fereya_atelier
#fereya #fereyaatelier #effortlessfeminity

Fotografiile capsulei au fost realizate în #staredealerta. Cecilia este cea care poartă cele 9 piese ale colecției. Fotografiile au fost realizate de soțul său, Mihai.










Comentarii

Postări populare