Prima campanie umanitara cu donatii in Revolut!





Campania ”Fauritorii de minuni” initiata de Asociatia ”Parinti Salvatori” in numele Alexandrei, fetita de 5 ani nascuta fara urechi, isi extinde metodele de donatii si catre cel mai nou serviciu non bancar, Revolut.

Revolut este un start-up fintech ce a fost lansat în Marea Britanie ca o aplicație pe telefoanele mobile și care poate fi folosită drept un cont bancar sau un portofel electronic. Serviciul încearcă să concureze cu băncile clasice oferind clienților tarife și comisioane minime la o mulțime de tranzacții. Donatiile prin Revolut se pot face la numarul 0749.936.688 sau cod IBAN: GB29 REVO 0099 7008 4404 94 cod BIC: REVOGB21.

Cazul Alexandrei este unul foarte greu! Strigatul ei de ajutor a fost amutit pentru o perioada lunga de timp,  fiind refuzata de mai multe asociatii si ong-uri din cauza sumei de care are nevoie si a complicatiilor care pot aparea in procesul lung catre minunea de a auzi! Asociatia ”Parinti Salvatori” nu a ramas indiferenta la mesajul micutei si a pornit o serie de actiuni menite sa duca mesajul ei catre toti oamenii cu inima deschisa, care o pot ajuta pe fetita cu ochi albastri si vise mari. Alexandra are nevoie de 4 operatii cu durata minimum a 8 ore, cate doua operatii pentru fiecare ureche. Reconstructia de canal auditiv se face doar in America, iar costurile sunt enorme: 200.000 de euro.  Sansa de a auzi pare acum departe pentru fetita de 5 ani, a carei dorinta este de a avea urechi, ”asa ca mami”.  ”Mami ce frumoasa esti, as vrea sa am si eu urechi ca tine!” este fraza care a ramas adanc intiparita in inima mamei sale.


Donatiile sunt transparente: pe pagina de facebook a Asociatiei ”Parinti Salvatori” a fost creat un buton de donatii care contorizeaza fiecare banut primit pentru Alexandra. Tot pe pagina asociatiei se gasesc si informatiile medicale si toate detaliile legate de cazul fetitei care s-a nascut fara urechi. O sansa la o viata normala, o minune care se implineste prin oameni.
In decursul ultimelor doua saptamani in mediul on line circula mesaje de incurajare pentru donatii catre strangerea de fonduri in numele micutei care nu poate auzi.
Lora, artist al casei de productie Media Pro,  si cel mai recent artist alaturat campanei, a lansat un mesaj video pentru toti urmaritorii ei. ”Hei ma auzi? Hei! Dar cum ar fi sa nu ma auzi?„ a fost intrebarea pe care solista a adresat-o fanilor de pe canalele ei de socializare, tragand un semnal de alarma catre problema cu care Alexandra s-a nascut.  Lora este prima artista Media Pro alaturata cauzei, urmand ca si restul sa vina in ajutorul Alexandrei. Media Pro este partener oficial al campaniei si vine cu promisiunea de a duce mai departe sunetul muzicii pentru Alexandra!
In lupta pentru o sansa la normalitate s-a alaturat si fostul fotbalist al cainilor rosii, Ionel Danciulescu, fiind unul dintre primii ambasadori ai cazului: ” Micile gesturi fac lumea un loc mai bun” a fost mesajul acestuia lasat pe conturile sale de social media. Actrita Doinita Oancea,  prin repetate postari pe contul ei de instagram, a venit cu un mesaj din inima:  ”Cred cu tarie ca suntem oameni carora le place frumosul, binele, care din ce avem si putem.. ajutam si pe altii! Haideti sa facem impreuna o minune pentru o fetita care are nevoie de noi!”. Alaturi de Alexandra sunt si Mircea Eremia, Alina Eremia, Sanziana Negru, Otrava, Majda, Sore, Alina Ceusan, Andrei Coman, Ale Blake si multi altii.


Alexandra poate fi ajutata cu o donatie si prin modalitatile de mai jos:

·        Pe pagina de facebook ”Parinti Salvatori” la linkul https://www.facebook.com/donate/2348291355208690/1141527516048093/

·        CU CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/
(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 de EUR vei scrie 470) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)
·         CU CARD BANCAR pe Facebook la linkul: https://www.facebook.com/donate/2348291355208690/
·         prin virament sau depunere la CEC BANK în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 - cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont în euro - cod BIC (Swift) CECEROBU 
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate - Cod Fiscal 9373178
- cu mențiunea MINUNI –
·         prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com
·        prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME - sumă deductibilă din impozitul pe profit
Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

Comentarii

Postări populare