7 beneficii certe ale masajului facial. Încearcă-l pentru că...







Masajul facial este cel mai la îndemână mod în care să te relaxezi. Are foarte multe beneficii, fie că vorbim despre cele de natură estetică, fie că vorbim despre cele de natură psihologică. „Puține lucruri se compară cu un masaj facial clasic efectuat chiar la început de săptămână. În afara faptului că te revigorează și îți conferă o stare de relaxare și bună dispoziție, masajul facial este cea mai simplă și eficientă metodă prin care poți preîntâmpina formarea liniilor fine și a ridurilor, și prin care îți poți îmbunătăți tonusul și aspectul pielii”, explică Dan Bujor, specialist masaj cu bambus. 

Care sunt cele mai importante 7 beneficii certe ale masajului facial?

Efect antiaging
Masajul facial „pune” umărul la relaxarea mușchilor încordați, această acțiune aducând cu sine reducerea ridurilor. Mai mult decât atât, masajul facial încetinește procesul de formare a ridurilor. Așadar, mult masaj facial și cremă hidratantă.

Efect de lifting
Masajul facial stimulează producția de colagen și circulația sângelui. Considerat un tratament de înfrumusețare natural, masajul facial face ca pielea să devină mai fermă prin revigorea tonusului muscular.

Ameliorează problemele tenului
Acneea și rozaceea sunt probleme ale tenului care pot fi rapid rezolvate cu ajutorul masajului facial. De ce? Pentru că acest timp de tratament îmbunătățește circulația sângelui și sporește vindecarea pielii. În plus, ajută la eliminarea toxinelor din organism ceea ce înseamnă un beneficiu clar atunci când vine vorba despre sănătatea pielii.

Îmbunătățește circulația sângelui 
Aspectul palid pe care îl poate avea tenul tău din cauza circulației precare a sângelui poate fi combătut cu ajutorul masajului cu bambus. Acest tip de masaj stimulează sistemul limfatic, crescând astfel fluxul de sânge oxigenat și nutrienți necesari pentru un ten sănătos.

Previne apariția cearcanelor
Masajul facial contribuie la eliminarea fluidelor care se adună în jurul ochilor din diverse motive, amintim aici stresul, alimentatia incorectă, lipsa somnului sau înaintarea în vârstă.

Ajută la curățarea tenului 
Prin gesturile specifice, masajul facial curăță tenul de celulele moarte, lăsându-l, în final, curat și sănătos.

Ajută la detoxifierea pielii
Ședințele regulate de masaj facial ajută la eliminarea toxinelor, prin stimularea ganglionilor limfatici din zona bărbiei și a mandibulei. Rezultatul: eliminarea rapid a toxinelor din organism.




Comentarii

Postări populare