Delicatese de post la Restaurant Savart
Savart este un restaurant cu specific gourmet
contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană
și Calea Victoriei, lângă Ateneul Român, mai exact
pe strada George Enescu, nr. 2-4.
Aici o poți întâlni pe chef Manuela
Paraschivescu, care a absolvit prestigioasa academie
culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de
restaurante cu două stele Michelin: la Le Grand Vefour, sub
îndrumarea lui Guy Martin, şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.
Pe lângă meniul rafinat, contemporan, uneori jucăuş, alteori
sofisticat, cu preparate făcute de la zero în bucătăria
restaurantului, în această perioada te poți răsfăța și cu
delicatese prietenoase cu Postul Paștelui, precum salata Quinoa, Dahl
Indian, Couscous sau budincă de tapioca cu lapte de cocos, confit de fructe
exotice, ghimbir, lime, piper roșu și fulgi de migdale.
Pentru mai multe detalii si meniu:
Facebook/Instagram: @restaurantsavart
Comentarii
Trimiteți un comentariu