Metoda inovativa: MASAJUL CU BAMBUS, LA 4 MAINI!






Aceasta tehnica a fost "inventata" de Dan Bujor, cel care face minuni pe trupurile doamnelor si domnisoarelor, dar si a domnilor. Metoda unica, la patru mâini, presupune doi maseuri care fac masaj cu bambus, în același timp. Rolul este de modelare corporala, mult mai intens decat cel simplu. În primul rand, masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la...bărbați. 
"Masajul la dublu ajută la drenajul limfatic instrumental, eliminând toxinele din corp, intr-un timp record, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima ședină, pentru ca este mai puternic si benefic, fata de cel obisnuit anticelulitic.
Am aplicat propria abordare, în masajul cu bambus, ducând tehnica de la masaj de relaxare la modelare corporală profundă, eficientă și, mai ales, naturală! De atunci și până acum, am făcut peste 7000 de masaje.", spune Dan Bujor.
Masajul de modelare cu bambus presupune un control mult mai mare asupra tehnicii și permite personalizarea în funcție de fiecare caz particular.
"Folosesc mai multe tipuri de bețe din bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficientele cauzate de celulita. O ședință de masaj durează 50 de minute, iar clienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajuta la estomparea lor. Facut la dublu, rezultatele sunt din prima sedinta", mai precizează specialistul.
Interesant este faptul că și gravidele pot efectua acest tip de masaj, însă până la luna a 6 - 7-a de gravidanță. Este chiar indicat, mai ales că, în perioada sarcinii, femeile acumuleaza apă în corp, iar prin masajul efectuat cu mare atenție ele scapă de această problemă. 








Comentarii

Postări populare