Centrul Medical Masaya isi deschide cel de-al doilea sediu !






Centrul Medical Masaya isi deschide cel de-al doilea sediu localizat in sector 1, pe strada Aviator Popisteanu, in Bucuresti. 
Pacientii vor beneficia de o clinica moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie si de o echipa medicala profesionista, specializata in Europa.

Noul centru medical ofera servicii pentru urmatoarele specialitati : 
Ortopedie si Traumatologie
Reumatologie
Neurologie
Cardiologie
Recuperare Medicala ( Fizioterapie si Kinetoterapie)
Nutritie si Remodelare corpora

Este esential ca sanatatea noastra sa fie asigurata de medici profesionalisti cu experienta vasta in domeniu medical.

Sub sloganul “ Tratam cauza, nu doar simptomele”, Clinica Masaya ofera suport medical pacientilor si tratamente de inalta calitate.

Unitatea medicala se intinde pe o suprafata de 300 de metrii patrati, cu multiple cabinete si cu un spatiu dedicat recuperarii medicale posttraumatice, 
postoperatorii si din celelalte afectiuni ale organismului uman.

unnamed.jpg

Aceasta clinica vine ca o extindere a primului sediu din sector 3, care a fost infiintat in 2016, unde mai mult de 5000 de pacientii au fost tratati cu succes.

Pe partea de Fizioterapie, in Clinica Masaya se pot efectua urmatoarele proceduri: Tecar, Tens, Ultrasunet, Laser, Magnetoterapie, Electroterapie, Shockwave si Crioterapie.

Iar la nivel de Remodelare Corporala, s-a investit in aparatura de ultima generatie, unica in Romania, printre care Criolipoliza cu un sistem Full-Metal Suround care actioneaza pe toata suprafata corpului datorita celor 5 capete de diferite dimensiuni inclusiv la nivelul gusei.

Si in premiera in Romania, aparatul Cryoshockwave care este deosebit de celelalte programe de remodelare prin faptul ca nu este eliminata doar celulita ci se imbunatateste structura tesutului si se obtin contururile ideale ale corpului. 

unnamed2.jpg




Comentarii

Postări populare